Дієві народні засоби, які допоможуть вивести мокротиння з легень й вилікувати кашель

Під час сезонних захворювань, пропонуємо приготувати та скористатись народними засобами, які допоможуть вивести мокротиння з легень й вилікувати кашель.

Збережіть собі їх, щоб були завжди під рукою.

  • Лимонно – медовий засіб. Змішайте столову ложку натурального меду та пару столових ложок лимонного соку. Вживати тричі на добу. Ця суміш веде боротьбу з грибками та мікробами.
  • Імбирний засіб. У 400 мл киплячої води додайте чайну ложку меленого перцю та 7 слайсів імбиру. Після того, як суміш стане холодною, додайте чайну ложку натурального меду. Вживати по пару чашок напою кожного дня. Завдяки цьому засобу кашель почне ставати вологим, а мікроби та віруси загинуть.
  • Засіб з куркуми, яка володіє антисептичними та антибактеріальними властивостями. Вона допоможе боротися зі слизом, бактеріями та мокротинням. У 200 мл теплої води потрібно розвести пів чайної ложки кухонної солі та чайну ложку куркуми. Цим засобом потрібно полоскати ротову порожнину тричі на день.
  • Парові інгаляції з розмарину та чебрецю. Закип’ятіть у 1000 мл води пів чайної ложки чебрецю та розмарину. Потім робіть інгаляції, накривши голову тканиною.

Пам’ятайте, що самолікування може бути шкідливим для вашого здоров’я!

Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

Дієві народні засоби, які допоможуть вивести мокротиння з легень й вилікувати кашель