Друг Путіна і відомий актор Сергій Безруков завив, що українці по своїй сутності ненавидять усю владу і миротворців

Відомий російський актор Сергій Безруков зізнався, що йому шкода своїх українських шанувальників. Як виявилося, артисту часто пишуть глядачі з України, заявляючи, що їм “набридло те, що зараз відбувається в країні”.

Знаменитість зазначив, що українці “ненавидять усю владу і всіх “миротворців”. Про це Безруков розповів в інтерв’ю на YouTube-каналі “Антоніми” (щоб подивитися відео, доскрольте новину до кінця).

“Мені шкода шанувальників, які мені досі пишуть, коли вже ця мерзота закінчиться. Вони просто моляться за те, щоб нарешті це все закінчилося, щоб я нарешті туди приїхав”, – додав актор.

Нагадаємо, Сергій Безруков входить до списку, який раніше Служба безпеки України передала Міністерству культури країни. Він складається з 14 іноземних діячів культури, переважно російських, дії яких створюють загрозу національній безпеці країни.

Раніше Безруков, який потрапив у базу “Миротворця” за незаконне відвідування анексованого Криму, знову прибув виступати на півострів.

Коротко про знаменитість:

  • Сергій Безруков – радянський і російський актор драматичного театру, кіно, телебачення, озвучування і дубляжу, театральний режисер. Лауреат Державної премії Російської Федерації. Народний артист Російської Федерації.
  • Знімався у телесеріалах “Бригада” (2002), “Дільниця” (2003), “Майстер і Маргарита” (2005), “Єсенін” (2005) та інших.

OBOZREVATEL 

Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

Друг Путіна і відомий актор Сергій Безруков завив, що українці по своїй сутності ненавидять усю владу і миротворців