«Єдиний врятований Богом»: курсант, який дивом вижив у катастрофі АН-26 під Чугуєвом, зробив заяву у лікарні (фото)

В’ячеслав Золочевський, єдиний курсант, який вижив у катастрофі АН-26 під Чугуєвом, провів у харківській лікарні три тижні і отримав всю необхідну допомогу.

Про це він розповів АрміяInform.

“У мене є реабілітаційний період, я буду відновлюватися. Після цього я повертаюся до служби, буду наздоганяти програму. Хочу сказати всім дякую, хто хвилювався за мене, хто зміг прийти, хто не зміг. Дякую лікарям і військовослужбовцям, які приходили до мене. Також хочу сказати, що шаную пам’ять хлопців”, – сказав курсант.

Зазначається, що напередодні Золочевському вручили медаль “За військову службу Україні”. Як повідомили в прес-службі ЗСУ, хлопцеві також нарахують грошову компенсацію, однак її розмір не розголошують.

Нагадаємо, В’ячеслав Золочевський – єдиний, хто вижив у катастрофі Ан-26 у Чугуєві. Тоді 25 людей, які перебували на борту, загинули на місці, ще один курсант помер у швидкій від опіків. Як пізніше розповів сам курсант, він зміг уникнути серйозних травм, тому що його накрило частиною літака, в результаті чого хлопець опинився у своєрідній “капсулі”.

Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

«Єдиний врятований Богом»: курсант, який дивом вижив у катастрофі АН-26 під Чугуєвом, зробив заяву у лікарні (фото)