Укpаїнa жaхнyлaся вiд прaвдu. Cтaлo вiдoмe cпрaвжнє чuслo зaрaжeнuх людей в нaшiй кpaїнi

Число заражених вірусом “К” в Україні насправді набагато більша аніж повідомляєтсья в офіційних джерелах

Ситуація стала критичною після того, як в Україні повернулося понад 1,5 мільйона заробітчан.

Про це повідомляє EJ з посиланням на свої джерела в СБУ.

Щонайменше 2000 заробітчан потенційно є переносниками вірусу. Величезна кількість заражених людей зловивають карантином, не сидять вдома, ходять по гостях, п’ють, як на Новий Рік, і переносять вірус від хати до хати.

У селі Верхнє Водяне, що на Закарпатті, сотні людей хворіють одними і тими ж симптомами, кожен день гинуть пенсіонери, а причину смерті вказують грип.

Лікарні в селі немає, сімейні лікарі на карантині, а районна лікарня просто радить людям пити більше води.

Така ж ситуація у багатьох інших селах нашої країни.

Лікарень немає, нікому ставити діагнози, тим більше робити тест на коронавірус.

Кожен день все нові і нові заробітчани екстрено прихздять в Україну

Учора до Києва прибув новий поїзд. Журналісти в прямому ефірі показували, що більшість людей кашляють, температура під 40.

Найбільш «розумні» спеціально збили собі температуру, щоб їх випустили з поїзда.

Немає ніякої обсервації, заробітчани на таксі і автобусах роз’їжджатися по всій Україні.

Відзначимо, що як тільки в Україні завезли тести, кількість підтверджених випадків збільшилася в 4 рази за кілька годин.

Неофіційна цифра в 100 разів вища, а смертність просто колосальна.

Протягом січня 2020 року на території України померло 1203 людини з нібито діагнозом пневмонія.

Такі дані оприлюднила Державна служба статистики.

У звіті сказано, що всього від хвороб органів дихання в перший місяць 2020 року померло 1 203 особи. Це в 8 разів більше ніж в 2019 році за такий же період! 

Лікарі не на камеру кажуть, що це не пневмонія, а коронавірус. 90% жертв – це люди старше 60 років. Діагностувати вірус -“К” було неможливо, оскільки не було тестів.

Відзначимо, що дані за лютий і березень засекретили. Лікарям заборонили коментувати будь-яку інформацію, пов’язану з вірусом і смертями.

Про те, що реальна кількість хворих на коронавірус в Україні точно не 21, не 210 і навіть не 2100 – здогадувались всі, хто має логіку і стежить за подіями в світі. Але право про це говорити мають лише лікарі.Щойно в прямому ефірі ZIK (Народ проти) Ольга Голубовська лікар-інфекціоніст, д.м.н., професор сказала правду, за що їй повага і шана. Це мужній вчинок.

За її припущеннями хворих на сьогодні від кількох тисяч до кількох десятків тисяч.

Експрес-тестів в Україні немає. Будуть доставлені до нас, сподіваємось, у суботу.

Вона не змогла порадити – де б кожен хворий міг піти і самостійно зробити цей тест, бо такого місця немає. Єдиний шлях – це через сімейного лікаря, якщо він бачить необхідність, направляє на цей тест в лабораторний центр МОЗ і лише там можуть поки що зробити тест саме на коронавірус, а не на інші види грипу.

Також вона сказала, що не варто порівнювати коронавірус з грипом, бо це не те саме і наслідки корнавірусу для здоров”я в тих, хто перехворів, ще не досліджені. Перші дослідження з коректними даними з”являться за рік-півтора.

В цій же програмі Тодуров пояснив навіщо зараз вжиті карантинні заходи – тому, що стримання поширення коронавірусу дасть можливість лікарям працювати. Велику кількість хворих просто неможливо лікувати фізично. В кожного відділення чи лікарні є певна кількість лікарів, розрахована на певну кількість хворих. Тому карантин за розрахунками повинен розтягнути у часі пік захворюваності, розподілити навантаження на лікарів і дати можливість всім лікуватись.

Також в програмі прозвучало пояснення – чому не варто ризикувати здоров”ям заради заробітку. Бо на лікування піде більше ніж заробітна плата, особливо, якщо ви заразите всю родину.

Про шкоду здоров”ю, сподіваюсь, всі самі розуміють, без нагадування лікарів.

Анна Маляр

Лікарі благають людей сидіти вдома, оскільки ситуація набагато небезпечніше, ніж здається. Вірус гуляє в кожному місті України!

Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

Укpаїнa жaхнyлaся вiд прaвдu. Cтaлo вiдoмe cпрaвжнє чuслo зaрaжeнuх людей в нaшiй кpaїнi