«Це навіть близько не грип»: лікарі в Італії описали справжні жахu цього страшного kоронавіруса…

Днями в Мережі з’явилося відео, яке записали лікарі з італійського міста Бергамо.

Медики звернулися до урядів європейських держав з проханням негайно закрити кордони, щоб не зіткнутися з тими ж проблемами, які випали на долю італійців.

В даний час смертність в Італії перевищила кількість смертей в Китаї – країні, звідки і поширився коронавірус по всій планеті.

На цьому відео показано відділення інтенсивної терапії лікарні в Бергамо, яке переповнене. У ньому лежать, в основному, літні пацієнти, у яких виникли серйозні проблеми з диханням.

Ця лікарня, в якій працюють кращі фахівці, завжди вважалася в Італії найсучаснішою. Але в ситуації з коронавірусів стало ясно, що такої величезної кількості хворих медики допомогти не в силах.

Щодня цей підступний вірус забирає життя сотень італійців і такого лікарі лікарні в Бергамо не бачили ніколи.

Ось, що відповів доктор Роберто Косентіно на питання про те, чи схожий коронавірус COVID-19 на грип:

«Ні не схожий, це щось зовсім інше. Коронавірус набагато ближче до пневмонії, ніж до грипу … І це дуже важка форма пневмонії і величезне навантаження для будь-якої системи охорони здоров’я ».

Доктор Косентіно розповів, що щодня в їх лікарні надходить по 50-60 пацієнтів в дуже важкому стані. Майже всім їм конче потрібна дуже високий рівень FIO2 або кисню.

Варто нагадати, що медики назвали основні симптоми коронавируса і це: біль в горлі, утруднене дихання, сухий кашель, підвищена температура. Важка пневмонія настає як ускладнення. Але не завжди хвороба може протікати так виражено і є випадки, коли вона протікає абсолютно безсимптомно.

В даний час в лікарні Бергамо працює відразу сто анестезіологів, але і вони не справляються з таким напливом хворих.

«Я багато років працюю лікарем, але ніколи всю свою практику я не відчував такого стресу, хоча напружених моментів було достатньо» – поділився анестезіолог Лоренцо Грациолі.

Найсумніше, що люди не можуть нормально поховати своїх рідних і близьких. У місті переповнене все: морги, крематорії та ритуальні контори. Труни відвозять на військових вантажівках в сусідні міста і там вони чекають своєї черги на кремацію. Ну а потім урни з прахом померлих передадуть їх сім’ям.

Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

«Це навіть близько не грип»: лікарі в Італії описали справжні жахu цього страшного kоронавіруса…