Думала… писати, чи ні… Але все ж таки вирішила! Бо залишати все так, як є просто неможливо!!! П’ятниця… вечір… повертаюся з роботи…

Думала…..писати, чи ні…. Але все ж таки вирішила! Бо залишати все так, як є просто неможливо!!! П’ятниця…вечір (21:30)…повертаєшся з роботи…відчиняєш двері…чуєш з другого поверху — » О….мама прийшла!»….сходи….і звук падіння, який ще довго не забуду! Швидка допомога — немає ( у нас епідемія коронавірусу), так , стараюсь зрозуміти!

22:00

Інтернет….Дзвінок….машина….поїхали : Вул.Навроцького ( восьма лікарня) — на даний час немає травмпункту; Їдемо далі….дитині, чим раз стає гірше((( Вул.Виговського — «Вибачте, це дитина, голова — звертайтесь на Орлика, бо потрібен нейрохірург. Ми не будемо оглядати!» Їдемо далі….Орлика : Дякую, що прийняли, оглянули, рентген, потрібен терміново нейрохірург….А немає чергового (реформи). Порада та направлення лікаря на Миколайчука

00:15

Їдемо….. Реєстратура….травмпункт…і тут почалося : «Наші нейрохірурги не оглядають дітей, хто дав направлення? А ….Орлика….у нас з ними немає договору! Їдьте до них назад!» Пояснюю, що на даний час там немає чергового нейрохірурга . Відповідь — » це їхні проблеми !»

Дитина, якій погано, просто лежить в холі на диванчику….у мене повністю здають нерви » від безвиході» — плач, біль, розпач…. Як же так! Реформи, яких зовсім не розумію! Але,чому така лікарська байдужість? І вже не знаєш, що страшніше! І тут підходить Вона ( звичайна медсестричка, років двадцяти), яка стала свідком розмови у травмпункті : — » Вибачте, за ці реформи та за цих лікарів, я зараз вам постараюсь допомогти! Я знайду для вас нейрохірурга! Все буде добре!»

Проходить 5 хвилин : Ми в оглядовій, біля нас не один, а два нейрохірурга, які прибігли з відділення.

Без зайвих питань оглянуто та надано всю необхідну допомогу та рекомендації !!! Величезне дякую!!!

А відносно медичної реформи — » Вона робиться не для допомоги людям, а напевно просто для вимирання! Нас свідомо знищують!!! І я не готова просто так сидіти склавши руки!!! У кого є бажання, приєднуйтесь! Бо так далі бути не може!!!

Nadija Dilna

Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

Думала… писати, чи ні… Але все ж таки вирішила! Бо залишати все так, як є просто неможливо!!! П’ятниця… вечір… повертаюся з роботи…