Це вже край! Тягнибок розповів яку ще «свuню» нам підклала Німеччина

Хто б здивувався. Спочатку Німеччина дозволила добудувати і запустити у дію неймовірно збитковий для України й загрозливий для всієї Європи «Північний потік–2». А тепер, виявляється – ще й заблокувала передачу нам нової зброї, вже КУПЛЕНОЇ за наші гроші через структуру НАТО.

Паралельно нова глава МЗС Німеччини заявляє, що «Північний потік-2» поки що не може бути сертифікований, бо є проблеми із відповідністю німецькому законодавству. Знов роблять вигляд, що наші проблеми їх дуже турбують. А по факту – нічого. Самі декларації.

Зараз, бачу, міністр оборони обурюється: як, мовляв, так? Як Німеччина це собі дозволяє?

А в мене питання: що зробила влада Зеленського, аби було інакше?

Давним-давно очевидно: Німеччина не український союзник. Німеччина – бізнес-партнер Кремля. Тому нічого і сподіватись на її сприяння.

Влада має негайно змінити нормандський формат перемовин. Перейти до будапештського — за участі США та Великої Британії.

А разом з тим слід домовлятись про створення Балто-Чорноморського союзу (разом з Литвою, Латвією, Естонією, Туреччиною та Польщею). Тільки такий формат міжнародних стосунків наразі є вигідним для України.

Олег Тягнибок

Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

Це вже край! Тягнибок розповів яку ще «свuню» нам підклала Німеччина