Відомий лікар знову звернувся до українців: «Бачу, що дуже багато українців досі не може зрозуміти, що…»

Повторюю актуальний пост, особливо для тих у кого тест показав к0вiд!

Ще раз дуже коротко про важливе, бо бачу, що дуже багато українців досі не може зрозуміти, що їм зараз робити в період нової хвилі пaндeмiї!

Важливо пам‘ятати:

1. Вірус існує і це не фейк. Навіть, якщо він не існує у вашій уяві в реальному житті він таки легко може забрати життя ваше або ваших близьких.

2. Якщо кoвід безсимптомний, що буває дуже рідко, то жодного лікування не потребує, єдине потребує ізоляції, щоб не заражати інших людей вірусом.

3. Якщо у вас піднялась температура — це вже може бути симптомом ковіду! На жаль температура може підніматись при мінімум 100 різних захворювань, але в такому випадку таки варта зробити швидкий тест чи ПЛР на ковід.

4. Якщо у Вас піднялась температура, або з‘явились інші симптоми ковіду, а ви запланували вакцинацію, то зробіть тест на ковід, щоб не заразити усю чергу тих людей, з яких більшість не хворіли і прийшли отримати захист, а не хворобу, яку ви їм можете несвідомо зпрезентувати.

5. Не потрібно відразу з першого дня хвороби вливати в себе всі таблетки та колоти усі можливі ліки, достатньо збивати температуру, жодних ефективних ліків, які б знищували вірус в реальному житті поки не існує, але в повідомленнях від друзів звичайно вони часто з‘являються і купляються.

6. Аналіз крові немає сенсу здавати на перший день захворювання, жодної корисної інформації лікар не отримає. Те саме з комп’ютерною томографією, її не варта робити з першого чи другого дня. Бажано здавати тести з 5-6 дня.

7. Якщо сатурація падає менше 92 вам потрібен кисень і краще таки госпіталізація чим російська рулетка з лікуванням вдома, тим більше не думаю, що сімейний лікар прийде до вас додому і буде коло вас сидіти день і ніч.

8. Не плутайте показник сатурації з пульсом, бо деколи неправильне трактування показників пульсоксиметра може викликати шок і паніку.

9. Після вакцинації ваш захист з‘являється не на другий день, а через 42 дні, включаючи другу дозу вакцини на 28 день. Тому перестаньте до моменту появи антитіл відчувати себе термінатором чи бетменом, будьте обережні.

10. Вакциновані хворіють і поширюють вірус, як і ті хто не вакцинувався. Єдине, що зі 100 вакцинованих теоретично тільки 20 буде мати важкий ковід з заяв виробників вакцин, що вакцина захищає на 80% від важкого ковіду викликаного штамом Дельта.

11. Позитив у тому, що ті хто перехворів, мають ймовірність захворіти ковідом нижчу за 0,7%, що довели британські вчені своїми дослідженнями.

12. Повторний ковід — це не ваші самозаключення і самодіагностика, а діагноз з підтвердженим ПЛР тестом!

13. Народна творчість при лікуванні ковіду не допомагає, а навіть часто шкодить, тому не займайтесь самолікуванням. 14. Якщо ви ще не знайшли сімейного лікаря, то зараз саме час його знайти — хороший лікар сьогодні на вагу біткойна і часто захищає вас тоді, коли вакцина може не захистити.

15. Перш за все рекомендую усім зберігати в собі людяність і подати руку допомоги тим хто зараз може опинитись у скрутній ситуації, а також підтримати медиків, бо наступні кілька місяців для них будуть новою війною з вірусом за ваше життя! #ПереможемоКовідРазом

Прошу максимальний репост!

Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

Відомий лікар знову звернувся до українців: «Бачу, що дуже багато українців досі не може зрозуміти, що…»