Купив дівчинці морозиво а потім нaпoїв aлкoгoлeм: батько подружки зrвaлтyвaв 12 річну дитину у Миколаївській області

У Миколаївській області в Баштанському районі зґвалтували дівчинку. Підозрюваним виявився батько подружки потерпілої, який запропонував жертві поїсти морозиво в автомобілі і вивіз її за село, де напоїв алкоголем.

Про це повідомили в ГУНП сьогодні, 20 травня.

З заявою про злочин до поліції 17 травня близько 22:30 звернулась жінка. Вона розповіла про те, що декілька днів тому зґвалтували її 12-річну доньку.

Дівчинка розповіла матері, що 13 травня, коли вона гралась на вулиці, батько її подружки запросив поговорити у автомобіль, вивіз за село, де пригостив морозивом та примусив випити алкоголь. А потім – зґвалтував.

Аби приховати злочин, чоловік привіз дівчинку додому, куди викликав поліцейських та повідомив, що побачив її на вулиці у стані сп’яніння та вирішив допомогти. Тоді медики призначили амбулаторне лікування. Жодних повідомлень про те, що відносно неї було вчинено злочин, чи скарг на стан здоров’я ні поліцейські, ні медики не отримували. Дівчинка мовчала, і лише згодом наважилась розповісти про все матері, а жінка сповістила правоохоронців. 

38-річного зловмисника доправили до відділу поліції. Йому повідомили про підозру за зґвалтування неповнолітньої особи. Фігуранту загрожує строк до п’ятнадцяти років. Суд обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком на 60 діб без можливості внесення застави. Наразі досудове слідство триває. 

Нагадаємо, в Ізюмі Харківської області затримали двох чоловіків, яких підозрюють у груповому зґвалтуванні жінки. Наразі їм обрано запобіжний захід.

За матеріалами

Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

Купив дівчинці морозиво а потім нaпoїв aлкoгoлeм: батько подружки зrвaлтyвaв 12 річну дитину у Миколаївській області