«Ти вбuв мене і наше мале чyдо…» Страшна звістка сколuхнула Україну! Подробиці тpaгедії на Закарпатті (ФОТО)

Вчора місто Мукачево що на Закарпатті сколихнула моторошна новина — молода мукачівка вкоротила собі віку стрибнувши з даху дев’ятиповерхівки.

Як розповіла старший інспектор відділу комунікації поліції Закарпаття Євгенія Красилинець, на місці подій була знайдена передсмертна записка.

Як з’ясувалось згодом загиблою виявилась 19-річна мукачівка, на ім’я Анастасія, знайомі дівчини розповідають, що вона була завжди позитивно та в хорошому настрої, вони не розуміють, як дівчина могла наважитися на такий крок. Відомо, що загибла працювала майстром по манікюру.

Напередодні своєї загибелі дівчина опублікувала фото з відпочинку та підписала його доволі романтичною цитатою.

«Якщо ти кохаєш когось по-справжньому, то просто не помічатимеш інших»

За декілька годин до вирішального кроку дівчина цікавилась у своєї колишньої одногрупниці де у місті можна знайти багатоповерхівку з відкритим дахом.

Остання сторіс в Інстаграмі Анастасії це вірш про нерозділене кохання, ймовірно саме це стало причиною фатального рішення дівчини.

Як розповілa стaрший інспектор відділу комунікaції поліції Зaкaрпaття Євгенія Крaсилинець, нa місці події булa знaйденa передсмертнa зaпискa.

У мережі почали розповсюджувати чутки, що ніби-то нерозділене кохання могло бути причиною такого страшного вчинку.

Сьогодні на Телеграм-каналі Munkach_Pizdec оприлюднили інформацію щодо того, про що йшла мова у передсмертному листі.

Джерело

Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

«Ти вбuв мене і наше мале чyдо…» Страшна звістка сколuхнула Україну! Подробиці тpaгедії на Закарпатті (ФОТО)