Знаю, що мене зараз заклюють, але я не можу мовчати: знаєте чому Порох взяв до себе Звіробій і чому вона регулярно поливає владу помиями? Все просто – Доброволець

Давно викликає збентеження, той факт що так звані спецназівці «Марусині Ведмеді» не приходять до судів на її захист. Ось що пише боєць групи «СОНЕЧКО» ДУК ПС про Марусю Звіробій. Слава Україні ! Оскільки завдяки режиму Порошенка і кума Луценка, я перебуваю в розшуку, то не можу всім назвати своє справжнє прізвище. Мене знають як друг Мудрий. Воював на фронті з травня 2014 року по квітень 2019.

Був неодноразово поранений, боєць групи «СОНЕЧКО» (командир Чесний і Комендант), залазив у майже всі «чорні діри» цієї війни. Тому маю право описати Марусю Звіробій , або Манька Облігація, як ми її називали. Вона у 2014 році з’явилася на нараді ДУК ПС в Києві. І одразу весь подальший час ми всі мали шукати і скидати кошти на якийсь міфічний полігон, де тренують наші основні сили.

Тобто спецназ ДУК ПС мав прийти на підкріплення у найважчі часи. Потім Карлівка, Піски, Авдіївка, Красногорівка, Ясинувата, Іловайськ, ДАП, Дебальцеве — А СУКА МАРУСІНИ ВЕДМЕДІ НЕ ЙДУТЬ !!!! Ми мремо, дохнемо і розуміємо, що ми і нам подібні і є підкріплення. Звісно одного разу на нараді ми піднімаємо питання куди дівалися кошти і волонтерка, а у відповідь — НЕ ВАШІ СПРАВИ. Ми рвемося на полігон, а нам — це не для вас, це для «спецСУКАвойск»!!!

Ми гонемо на Маньку — де спецназ, а вона з псіхами заявляє що їй не має місця серед нас. Потім Манька спливає на тому, що дітки типу Луценка, Порошенка і Турчинова — всі зі статусами УБД, які воювали десь на секретних фронтах з Манькою !!! Тобто Облігацію тримали біля себе Рошенівці щоб вона засвідчувала героїзм їхніх дітей.

Одного разу Манька дзвонить нам в підрозділ з вимогою :» стільки то коштів, місця в санаторіях Закарпаття….» На цьому наше спілкування завершилося. Я воював майже на всіх гарячих позиціях, і ніде, ніколи не бачив спецназ звіробій…ні де і ніколи…Мудрий. «СОНЕЧКО» УПА

Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

Знаю, що мене зараз заклюють, але я не можу мовчати: знаєте чому Порох взяв до себе Звіробій і чому вона регулярно поливає владу помиями? Все просто – Доброволець