Я мрію побачити “неосвічену твaрюкy” Зеленського на лаві підсудних заявив продюсер і колишній товариш Президента

Композитор, музичний продюсер і виконавець з Росії Максим Фадєєв гнівно відреагував на велике інтерв’ю президента України Володимира Зеленського, яке той дав держканалів “Дім”.

Пост виконавця був опублікований в соцмережі Instagram. Зокрема, Фадєєв прокоментував слова Зеленського, звернені до жителів Донбасу. “Ще раз: Батьківщина або ти гість? Я вважаю, що якщо ти живеш на території Донбасу та ти вважаєш, що наше діло праве, нам в Росію і ви російський народ, то це велика помилка залишатися жити в Донбасі”, – заявив президент України .

На що Максим Фадєєв написав, що мріє побачити “цю неосвічену тварюка” (тобто, Зеленського) на лаві підсудних.

Фадєєв заявив, що Зеленський цитує слова Геббельса, де той говорить про євреїв. “Єврею нічого сказати про німецьких питаннях. Він – іноземець, який користується правами гостя”, – наводить слова Геббельса Максим Фадєєв. 

За словами продюсера, якщо замінити слово “єврей” на слово “російський”, то як раз вийде цитата з інтерв’ю Володимира Зеленського. Фадєєв розповів, що всю його сім’ю по лінії батька “вирізали ось такі нацисти” і через це його батько ріс в дитячому будинку.

Скріншот: instagram.com/fadeevmaxim

Раніше “Країна” повідомляла, що Зеленський дав інтерв’ю держканалів російською мовою. Він вважає, що непідконтрольні в даний момент території “ніколи не стануть російськими”.

Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

Я мрію побачити “неосвічену твaрюкy” Зеленського на лаві підсудних заявив продюсер і колишній товариш Президента