«На украінскам разгаварівайте в п…є»: у Харкові відмовилися обслуговувати державною (ВІДЕО)

У Харкові трапився черговий мовний скандал. Продавчиня продуктового кіоску «Колосся. Долина смаку» відмовилася обслуговувати жінку українською мовою та нахамила їй.

Кинула у покупчиню пакетом.

Оксана Хвиля розповіла, що часто купувала продукти у цьому кіоску. Однак нещодавно там змінили продавчиню.

Інцидент трапився 22 липня. Продавчиня говорила до Оксани російською, а коли та відповіла, що дрібні гроші шукатиме у гаманці лише для тих, хто спілкується українською, у жінки запалало.

Вона почала кричати, щоб я котилася до Бандерштадту, що вона росіянка, приїхала з Росії, і що ніякої української тут не буде. Вона відібрала назад пакунок з товаром і кинула мені 100 гривень, – розповіла Оксана.

Директорка кіоску також нахамила

Спершу Оксана намагалася врегулювати конфлікт та подзвонила директорці кіоску. Однак та виявилася такою ж неадекватною, як і її підлегла. Керівниця сказала: «Разговариваете на украинском? До свидания!». Після того вона кинула слухавку.

«На украинском разговаривайте в пи*де»

За кілька днів Оксана повернулася в кіоск, аби зняти поведінку хамовитої продавчині на відео. Та одразу почала закривати магазин і казати «До свидания».

На питання чому вона не хоче обслуговувати покупців українською мовою, продавчиня порадила їхати «в пі*ду», аби там говорити державною.

Продавчиня у Харкові не хотіла обслуговувати українською: відео 18+

Авторка відео наголосила, що тепер готує офіційну скаргу: «І не тільки до омбудсмена».

Джерело

Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

«На украінскам разгаварівайте в п…є»: у Харкові відмовилися обслуговувати державною (ВІДЕО)