Ці кадри увійдуть в історію: Відразу після новин про звільнення Херсону на Донбасі почалася nаніка, окуnанти пробують вивозити награбоване

Новини з Херсонщини, де Збройні Сили прорвали першу лінію оборони ворога, не надто радують окупантів на інших захоплених ними територіях. Тому вони намагаються вивезти те, що встигли награбувати

Про це повідомили джерела в розвідці. Після новин про контрнаступ ЗСУ на Херсонщині, паніка почалася навіть у загарбників на Донеччині.

Паніка окупантів у Лимані

Після новин про наступ ЗСУ на Херсонщині, де наші війська уже прорвали першу лінію оборони ворога, настрої окупантів, м’яко кажучи, не дуже. Вони почали розуміти, що насувається неминуче.

Тому в тимчасово окупованому Лимані на Донеччині росіяни почали вивозити усе, що награбували, займаючись мародерством у місті. Зараз вони зосередилися на тому, аби організувати вивезення награбованого до росії якнайшвидше.

«Друга армія світу» драпає з правобережної Херсонщини, тягнучи з собою награбоване.

Всі три мости через Дніпро на окупованій території зруйновані. Багато складів боєприпасів зірвані. Підвозу техніки і снарядів з Криму не буде, і рашисти це знають. Тому драпають.

Для них головне – відійти до повного оточення їхніх військ. Відійти по понтонній переправі, яка поки є).

ЗСУ на цьому напрямку зосередило достатньо сил і засобів. Так виглядає Інтелектуальна війна, яку демонструє ЗСУ

ЗСУ наступають на Херсонщині
Після серії успішних ударів по переправах на Херсонщині та знищення чималої кількості ворожих складів та боєкомплектів, Збройні Сили України пішли у наступ, про що повідомило Оперативне угруповання військ “Каховка”. Згодом з’явилася інформація про прорив першої лінії оборони ворога – так званий 109 полк злочинців квазіреспубліки відійшов зі своїх позицій на Херсонщині. Їх підтримували російські десантники, які також втекли з поля бою.

Оперативне командування “Південь” підтвердило прорив лінії оборони окупантів. Ситуація на Херсонщині залишається складною, адже ворог реагує на наступальні дії, однак усе під контролем наших героїчних захисників та захисниць.

Окупантам пропонують скласти зброю та здатися, оскільки навіть у полоні їм буде краще, ніж там, куди їх відправить командування.

Водночас українців, які зараз на тимчасово окупованих територіях, закликають бути обережними на тлі контрнаступу, зробити запаси їжі, води та ліків, перебувати подалі від військових баз окупантів, не підходити до вікон. Усе це може вберегти життя на тлі активних бойових дій на Півдні України.

Ці кадри увійдуть в історію: Відразу після новин про звільнення Херсону на Донбасі почалася nаніка, окуnанти пробують вивозити награбоване