Вийшов з кабінету грюкнувши дверима: Авакова попросив подати у відставку президент після гучного скандалу – ЗМІ

Написати заяву про відставку з поста міністра внутрішніх справ Арсена Авакова попросив президент України Володимир Зеленський.

Про це з посиланням на власні джерела написали редактори кількох українських ЗМІ.

“Так, це правда. Написати заяву попросив президент. Зрозуміло, Аваков написав”, –  повідомила в Telegram головний редактор LB.ua Соня Кошкіна.

В кулуарах ради ходять слухи, що Президент Мав досить жорстку розмову з Аваковим тет-а-тет після чого розлюченим вийшов з кабінету грюкнувши дверима і заявив, що напише заяву.

Це підтверджують джерела керівника суспільно-політичної редакції LIGA.net Петра Шуклінова, написав він у Telegram.

Нардеп з фракції “Слуга народу” Ірина Верещук у Верховній Раді висловила припущення, що “саме президент запропонував Авакову написати таку заяву”, але не виключила, що можливі й інші кадрові питання

Найбільш ймовірний кандидат на посаду наступника Авакова – також виходець з Харкова, нардеп від “Слуги народу” Олександр Бакумов. Він юрист, працював проректором Харківського національного університету внутрішніх справ, в 2015 році брав участь в бойових діях АТО в складі прикордонних військ України, має звання капітана.

У той же час називали інші імена можливих кандидатів – голови комітету Верховної Ради з питань правоохоронної діяльності Дениса Монастирського та секретаря Ради національної безпеки і оборони Олексія Данилова .

Джерело у фракції “Слуга народу” сказав “Телеграфу” , що в число розглянутих кандидатур входить ще начальник управління внутрішньої безпеки СБУ Андрій Наумов. Але, за його словами, кандидат від президента – Монастирський, а у фракції більшість підтримує Бакумова.

Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

Вийшов з кабінету грюкнувши дверима: Авакова попросив подати у відставку президент після гучного скандалу – ЗМІ