“Рoсiя, хочеться сказати , прийдіть сюди і наведіть порядок..” -Мати зaгиблoгo під Слов’янському нaймaнця з 0PДЛ0

Мати загиблого найманця “ДНР” Дмитра Долгих дала інтерв’ю, в якому зізналася, що ще навесні 2014 роки її син проходив підготовку в Росії. На військовій базі ПВК “Вагнера” в  Молькіно в Краснодарському краї Росії в 30 кілометрах від Краснодара. Після підготовки в Росії Дмитра Долгих відправили до Слов’янська, до офіцера ФСБ Ігорю Гиркин, де найманець майже відразу загинув під Ямполем 19 червня 2014.

Про це в своєму блозі розповів журналіст Денис Казанський. Жінка розповіла, вона чекає моменту, коли Росія включить до свого складу окуповану частину Донбасу і покаже, що смерть її сина була не марною. “Хочеться сказати Росії: ми чекаємо”, – заявила вона. Казанський зазначає, слова жінки в цілому банальні і не становлять великого інтересу за винятком одного факту, де вона визнає, що  російських найманців для перекидання на Донбас готували військові інструктори в Росії.

“Тобто, з цієї розповіді зрозуміло, що росіяни ще в травні 2014 го, коли бойові дії ще толком не почалися, вже активно навчали у себе бойовиків для відправки в Україну. Така ось” громадянська війна “” , – коментує відео Казанський. 

Раніше Збройні сили України ліквідували бойову техніку гібридної армії РФ на фронті. Вони використовували безпілотник. Відео знімав на камеру дрон ВСУ, за допомогою якого була проведена операція. Безпілотник вночі підлетів до техніки росіян і скинув на неї два снаряда – прогриміли вибухи.

Після цього БПЛА повернувся назад. Варто відзначити, що з весни 2021 року на фронті на Донбасі неспокійно. Гібридна армія Росії зірвала великий режим перемир’я, який діяв більше півроку. Москва різко збільшила кількість обстрілів і почала використовувати снайперів. Це призвело до зростання втрат в рядах ВСУ.

Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

“Рoсiя, хочеться сказати , прийдіть сюди і наведіть порядок..” -Мати зaгиблoгo під Слов’янському нaймaнця з 0PДЛ0