“Що ви наробили, ви зруйнували мені життя”: блогерка, яка у Києві розгромила квартиру, розплакалась і заявила що у неї заблокували Instagram

Блогерка також погрожувала усім, хто критикував її вчинок.

Блогерка Марія Семенова з ніком ttiisshhiinnaa, яка напередодні розгромила орендовану квартиру в Києві, заявила, що її заблокували в Instagram. Через це дівчина розридалась на камеру, погрожувала “викинутись з моста” та лаяла поліцію і тих, хто скаржився на її профіль. (для перегляду відео доскрольте о кінця)

Про це повідомляє “Київ оперативний”.

Дівчина на відео нарікає, що вона не може жити без соціальної мережі. Вона погрожує вчинити самогубство, ображає поліцію та тих, хто скаржився на її профіль в Instagram. 

“Я реально “викинусь”. Це – мій Instagram, навіщо ця поліція “зносить мій Instagram, бл***. Якого х** мене банять, я втомилась постійно нервуватись. Та я будь-які гроші готова дати, тільки, щоб мені повернули мою “інсту”. Що я робитиму? Навіщо мені взагалі жити. Я піду і “викинусь” з чогось, я без “інсти” не можу. Прокидаюсь, а мене мама будить, каже Машо, тебе заблокували. А я їй бл***, ти дурепа. Потім телефонує менеджер, каже, “Машо, заспокойся”. Як так можна було. П***и, я ї***а вас всіх у рот, хто кинув скаргу. Ви – гниль, тупі. Зд**ніть всі у муках, бл***”, – сказала на відео скандальна блогерка. 

Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

“Що ви наробили, ви зруйнували мені життя”: блогерка, яка у Києві розгромила квартиру, розплакалась і заявила що у неї заблокували Instagram