“Поліція вже безсила контроль над містом втрачено” В Ізраїль хочуть ввести армію для придушення повстання

Мер міста Лод Яір Ревіво заявив про втрату контролю над ситуацією і просить прем’єра Нетаньяху ввести армію для наведення порядку.

Вчора, 11 травня, мер міста Лод Яір Ревіво заявив про втрату контролю над ситуацією і просить прем’єра Нетаньяху ввести армію для наведення порядку. Повідомляється, що після початку заворушень місцева поліція намагалася стримати протестувальників, але їм нічого не вдається зробити. Про це повідомляє Діалог.UA з посиланням на Times of Israel

Повідомляється, що Ревіво звернувся до прем’єр-міністра країни з проханням про введення військ в місто. За його словами, горять синагоги і машини, на території міста йде громадянська війна.

Також він закликав людей не виходити на вулиці, а також вимагає введення комендантської години. Мер наголошує, що мирні жителі взяли в руки зброю і почали самостійно захищати свої будинки від палестинців.

Діалог

Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

“Поліція вже безсила контроль над містом втрачено” В Ізраїль хочуть ввести армію для придушення повстання