Бухі в хлам орки помилково пригнали свою техніку до 3СУ, і буквально кілька хвилин після того зрозумівши, що натворили почали…

На Луганщuні п’яні російські окупантu “втратuлu” трu одuнuці бойової технікu біля позuцій ЗСУ. У Росії протu них за це відкрuлu крuмінальне провадження.

Військовослужбовці російської військової частини 10801, напившись алкоголю в місті Кіровську в Луганській області, помилково передислокували свою техніку до позицій Збройних сил України. Про це розповів військовий експерт Дмитро Снєгирьов

Коли вони усвідомили свою помилку і зрозуміли, де опинилися, то відразу втекли, залишивши там свою техніку разом з боєприпасами.

За це прокуратура Оренбурзької області відкрила кримінальне провадження проти групи окупантів з військової частини 10801. За статтею 293 Кримінального кодексу РФ (недбалість) їм світить штраф від 200 до 500 тисяч рублів, виправні роботи строком до 2 років або арешт строком до 6 місяців.

Нагадаємо, в Міноборони України показали, як українські бійці знищують ворога і техніку російських окупантів. Бійці 92-ї ОМБР потужно вдарили по ворогу, “підсмаживши” російську техніку і захопивши боєприпаси.

Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

Бухі в хлам орки помилково пригнали свою техніку до 3СУ, і буквально кілька хвилин після того зрозумівши, що натворили почали…