Нардепи зажадали VIP-умов у лікарні, де лікують заражених коронавірусом (відео)

Українські депутати, які лікуються в столичних медустановах, де приймають хворих на коронавірус, вимагають для себе особливих VIP-умов. Про це, переповідаючи обурення працівників лікарень, заявив адвокат Олександр Боришкевич на своїй сторінці у Facebook, передають Патріоти України

“Якщо мої діти колись запитають: “Тату, хто такі п**араси?”, то розкажу їм дві історії, про які мені сьогодні повідомили медики, яких я завозив на роботу”, – почав він.

Насамперед Боришкевич зазначив, що ординаторські в Олександрійській лікарні та імені Амосова нині переобладнують під VIP-палати. А з іншого боку, переповідає адвокат слова медиків, народні депутати, які лікуються в Олександрівській клінічній лікарні, не хочуть лежати в палатах по двоє-троє і вимагають, щоб їх селили по одному. “Достойні вчинки справжніх владних мужів! ДумайТе”, – підсумував Боришкевич.

Щойно підвозив кількох лікарів на роботу! Дві історії про наших народних обранців:1. Ординаторські лікарів в Олександрівській лікарні і в Амосова — переобладнують під VIP палати!2. Народні депутати в Олександрівській лікарні вимагають щоб їх селили по одному в палату! Достойні вчинки справжніх владних мужів! 👍

Gepostet von Олександр Боришкевич am Mittwoch, 25. März 2020

Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

Нардепи зажадали VIP-умов у лікарні, де лікують заражених коронавірусом (відео)