На банковій від ранку cтрaх і пaнiкa: хвилину тому повідомили, що в найближчому оточенні Зеленського спалах кoрoнaвiрyсy

В oстaнні двa дні в 0фісі презuдента і Управлінні державної охoрoнu зафіксoвaнuй великий cпaлaх кoрoнaвiрyсy.

Про це “NV” повідомили джерела в Офісі президента

Так, коронавірусом заразився міністр з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій Олексій Резніков. Крім того, за даними телеграм-каналів, заразився і радник президента України Руслан Демченко.

Відзначимо, що обидва вчора були на на переговорах з радником президента Франції в Парижі, де зустрічалися з зовнішньополітичним радником лідера Франції Еммануелем Бонном.

При цьому діагноз по обом став відомий вчора ввечері.

Днем раніше ми писали про те, що коронавірус також підтвердився у дружини президента України Олени Зеленської, через що глава держави вирішив піти на самоізоляцію.

Також раніше повідомлялося, що станом на ранок 13 червня, вірус виявили у рекордної кількості українців. Заразилися 753 осіб. Всього в країні було 30 506 випадків зараження вірусом. З них у Києві захворіли 72 людини.

Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

На банковій від ранку cтрaх і пaнiкa: хвилину тому повідомили, що в найближчому оточенні Зеленського спалах кoрoнaвiрyсy