Одна медсестра на 60 осіб: у мережі показали фото з COVID-19 лікарні в Харкові

В обласній інфекційній лікарні №22 Харківської області не вистачає медичного персоналу та інструментів, а сама медустанова перебуває в жахливому стані.

На 60 хворих на коронавірус там доводиться всього одна медсестра. Про це розповів один із пацієнтів на ім’я Микола, пишуть «Куп’янськ Новини» у Telegram (щоб подивитися фото, доскрольте до кінця сторінки).

«У мене медсестричка попросила шприц, так як у сусідній палаті лежала бабуся і вона їй 5 днів одним шприцом колола ліки, поки не погнулася голка. Усе через те, що у цієї бабусі не було грошей на нові шприци.

Медсестри тоді отримували 6000 на місяць і їх тоді вже не вистачало, у нас була одна медсестра на 60 осіб», – поділився чоловік.

Він також показав фото однієї з палат для коронавірусних хворих.

Як повідомляв OBOZREVATEL раніше, головний санітарний лікар Віктор Ляшко заявив, що Україна переходить на другий етап реагування на поширення коронавірусної хвороби. Так, МОЗ продовжує розгортати і збільшувати кількість ліжок у закладах охорони здоров’я, будуть госпіталізувати хворих на COVID-19.

Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

Одна медсестра на 60 осіб: у мережі показали фото з COVID-19 лікарні в Харкові