Люди! Ознайомтесь з цим! Ми можемо жити краще ніж в Еміратах. Нас просто нещадно грабують і знищують!

Люди, ознайомтесь з цими статистичними даними. Ми можемо жити краще ніж в Еміратах. Нас нещадно грабують і знищують. І коли хтось із керівників заявляє, що у нас не має коштів на гідне життя, медицину, дороги, школи, пенсії- не вірте їм, вони нас ГРАБУЮТЬ! А самих цих керівників потрібно або садити за грати, або виганяти і то терміново.

Позиції України в Європі та світі:

1-e місце в Європі по території — 603 628 км2; 4-е місце в світі за сукупною вартістю природних ресурсів; 5-е місце в Європі і 29-е у світі за чисельністю населення.

Україна — одна з найбагатших країн у світі, за запасами природних копалин. Вона займає:

1-е місце в Європі за розвіданими вилученими запасами уранових руд; 2-е місце в Європі, 10-е місце в світі за запасами титанових руд; 2-е місце в світі за розвіданими запасами марганцевих руд (2,3 млрд тонн або 12% від світових запасів); 2-е місце в світі за запасами залізних руд (30 млрд. Т); 4-е місце в світі за запасами калію (Стебницьке родовище); 2-е місце в Європі за запасами ртутних руд; 3-е місце в Європі (13-е в світі) за запасами сланцевого газу (22 трлн м.куб); 7-е місце в світі за запасами вугілля (33,9 млрд. Т)

Україна — аграрна країна:

1-е місце в Європі за площею орних земель; 3-е місце в світі за площею чорнозему (25% світового обсягу); 1-е місце в світі з експорту соняшника і соняшникової олії (4-6 млрд. Літ) в золоті (200-300 тон); 2-е місце в світі по виробництву і 4-е місце за експортом ячменю; 3-е місце в світі по виробництву і 4-е місце з експорту кукурудзи; 4-е місце в світі за обсягом вирощуваного картоплі; 5-е місце в світі по виробництву жита; 5-е місце в світі по виробництву бджільництва (75 тис тонн); 8-е місце в світі з експорту пшениці; 9-е місце в світі по виробництву курячих яєць; 16-е місце в світі з експорту сиру Україна може забезпечити потреби в продовольстві для 600 млн чоловік.

Україна — індустріальна країна:

1-е місце в Європі з виробництва аміаку; 2-е місце в Європі і 4-е у світі за потужністю газотрансаортной система (яка виходить пропускна потужність газотранспортної з країнами ЄС — 142,5 млрд. Куб.м газу); 3-е місце в Європі і 8-е у світі за встановленою потужністю атомних електростанцій; 3-е місце в Європі і 11-е в світі за довжиною мережі залізниць (21,7 тис. Кілометрів); 3-е місце в світі (після США і Франції) з виробництва локаторів і локаційної техніки; 3-е місце в світі з експорту чавуну 4-е місце в світі з експорту турбін для атомних електростанцій; 4-е місце в світі на ринку будівництва ракет-носіїв і їх комерційного використання для виведення на орбіту корисних вантажів; 4-е місце в світі з експорту глин 4-е місце в світі з експорту титану 8-е місце в світі з експорту руд і концентратів; 9-е місце в світі з експорту продукції ВПК; 10-е місце в світі за обсягами виробництва сталі (32,4 млн. Т).

Україна освічена країна:

За класифікацією Human Development report, Україна відноситься до країн з високим рівнем освіти. Чисельність докторів економічних наук в Україні становить 15 тис. Чол., Кандидатів наук — понад 80 тис. Чол;

Україна займає 4 місце в світі за кількістю людей з вищою освітою, при цьому рівень освіти вище, ніж середній європейський; 9-е місце в світі за кількістю студентів з-за кордону; 9-е місце в Європі за чисельністю користувачів мережі інтернет…

P.S. То чому так «хреново» живеться українцям в Україні?! Україна одна з найбагатших країн світу за своїми природніми ресурсами та можливостями.

Шкода що народ України не може , чи не хоче відстоювати свої права будучи обдуреними після революції гідності і в черговий раз допустивши до влади бандитів, вбивць та олігархів які плюють та витирають ноги об основний закон КОНСТИТУЦІЮ УКРАЇНИ. Паразити від влади і окупанти просто добивають народ кабальними тарифами, податками, безглуздими штрафами, мізерними заробітніми платами та пенсіями…

Враховуючи наші природні ресурси, закони (перегляньте хоча б 3, 5, 13 ст. Конституції) ми можемо бути багатшими за ОАЕ.!А сьогодні ви знову готові піти на так звані “вибори” і підписати власноруч вирок собі і своім дітям? Можливо настав час зупинитись і усвідомити,що порятунок в наших руках…..господарі,це ми,а не кучка паразитів.Це все наша власність по праву народження . Відновлюємо РОДове право ,звільняємо свою землю від паразитів і наводимо лад в свому домі через Ради РОДів ,громади

Валерий Нестерук

Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

Люди! Ознайомтесь з цим! Ми можемо жити краще ніж в Еміратах. Нас просто нещадно грабують і знищують!