У Білорусі померла мати 9 дітей, яку підкосили звірства силовиків над її 17-річним сином

У Білорусі померла мати 17-річного хлопця, якого жорстоко побили силовики під час протестів у Мінську 12 серпня. Окрім постраждалого підлітка, сиротами залишилися ще восьмеро дітей.

Білоруська активістка на своїй сторінці в Facebook Наталя Василевич пише, що Тетяну дуже сильно підкосила ситуація з сином Тимуром Міцкевичем. Підлітка, який цього року тільки закінчив 9 класів, побили омонівці, коли він йшов до друга. Повідомляє Inforesist.

На другий день після інциденту Тимура госпіталізували в реанімацію. Лікарі були змушені ввести його в медикаментозну кому і підключити до ШВЛ. У Тимура діагностували черепно-мозкову травму, струс мозку, відкритий перелом щелепно-лицьового комплексу, судомний синдром, множинні гематоми, удари м’яких тканин і травматичні ерозії рогівки обох очей.

3 вересня Тимура затримали і відвезли на допит в рамках ст.293 КК Республіки Білорусь (масові заворушення). За словами слідчих, підліток брав активну участь у масових заворушеннях і нібито причетний до збройного нападу на водія вантажівки. Того ж дня Тимур знову потрапив до реанімації.

8 вересня хлопця перевели в звичайну палату, а незабаром стало відомо про його зникнення. Сім’я Тимура подала скаргу в поліцію на його зникнення. На записі з камер відеоспостереження показано, як він залишає лікарню.

Незабаром в Telegram-каналах з’явилася інформація, що Тимура вивезли з Білорусі небайдужі люди. Родичі про це знають і тепер хлопчик знаходиться в безпеці.

Однак всіх тих жахів, з якими зіткнувся підліток, не пережила його мати. Сиротами залишилися дев’ятеро дітей, з них семеро неповнолітні.

Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

У Білорусі померла мати 9 дітей, яку підкосили звірства силовиків над її 17-річним сином