Цій дівчинці n*рерізалu горло і покинули nомuратu. А тепер погляньте, що зробила бідна прибиральниця…

Китаянці Лю Сяоін вже 88 років. Все своє життя жінка пропрацювала складальником сміття. При цьому тільки зараз весь світ дізнався, що вона справжня героїня. За своє життя жінка врятувала і виростила 30 дітей, яких знайшла на узбіччі дороги або в сміттєвих баках.

Вперше подібний вчинок жінка вчинила в 1972 році. Тоді вона знайшла в сміттєвому баку дівчинку, покинуту напризволяще. І хоча у самої жінки ледь вистачало грошей на життя, вони з чоловіком не змогли пройти повз і забрали дитину до себе.

Радість, яку відчувала жінка, виховуючи дітей, вона не може передати словами. На жаль, покинуті діти в Китаї – це явище досить часте. Тому кожен раз, коли Лю знаходила дитини на вулиці, вона забирала її додому.

30 дітей були врятовані завдяки цій жінці. Деяких вони з чоловіком виховували самі. Для інших знаходили сім’ї серед друзів і знайомих. Але один з останніх випадків, про які розповідає Лю, відверто шокує …

Жінка знайшла дівчинку, але на цей раз дитина не виглядала, як зазвичай. Голова малятка була фіолетового кольору, а тіло заливало кров’ю. Коли жінка підійшла до неї, то зрозуміла, що дівчинка все ще жива, але їй необхідна термінова допомога.

Виявилося, що хтось не просто хотів позбутися від дитини, але і перерізав їй горло. Пізніше лікарі сказали, що якби надріз був трохи глибший або допомога прийшла б трохи пізніше, дитина не змогла б вижити.

Зараз Лю лежить в одній з лікарень з серйозною нирковою недостатністю. Але навіть тепер вона не переживає з приводу свого здоров’я, а думає про одного з хлопчиків, якого врятувала раніше. 7-річній дитині слід терміново йти в школу …

На превеликий жаль про подвиг цієї жінки світ дізнався тільки зараз. Хоча, напевно, вона ніколи не прагнула до слави, а просто робила те, що повинна була …

Такі люди повинні бути прикладом для всіх.

Джерело:shodenno.com.ua

Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

Цій дівчинці n*рерізалu горло і покинули nомuратu. А тепер погляньте, що зробила бідна прибиральниця…