Діти радіють, а батьки в ш0ці: з 1 вересня навіть не чекайте – школи не відчиняться: Кабмін щойно опублікував документ згідно якого…

Навчальний рік в умовах пандемії і тотального карантину, який тривав, здавалося, цілу вічність, може знову очікувати українських учнів та їх батьків. Кабмін оприлюднив програму, яка передбачає організацію освітнього процесу в умовах карантину на наступний 2020-2021 рік.

Про це інформує сайт “Українськi Новини”. У Програмі діяльності Кабінету Міністрів, в розділі короткострокові пріоритети діяльності уряду є пункт щодо підготовки освітніх установ до навчального року 2020/2021 і організації освітнього процесу в умовах пандемії.

Крім цього, серед короткострокових пріоритетів Кабмін виділив організацію дистанційного навчання, завершення навчального року 2019/2020, проведення зовнішнього незалежного оцінювання та вступної кампанії до закладів освіти в 2020 році. 

Варто сказати, що за станом на сьогодні, 15 червня, в списку регіонів, які не готові до пом’якшення карантину, виявилися відразу 10 областей і Київ. Йдеться про Вінницькій, Волинській, Житомирській, Закарпатській, Івано-Франківській, Львівській, Рівненській, Тернопільській, Чернівецькій, Чернігівській областях.

Слід підкреслити, що одним з критеріїв є граничний показник за статистикою захворюваності. Поріг становить 12 на 100 тисяч населення того чи іншого регіону.

Цілком можливо, що виходу їх карантину Україна не відчує. І літній регіональний карантин переросте знову в осінній більш жорсткий, при якому учні будуть змушені вчитися дистанційно.

🔵 Сайти Українського та регіональних центрів оцінювання якості освіти наразі працюють повільніше через велике…

Gepostet von Міністерство освіти і науки України am Montag, 15. Juni 2020

 

Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

Діти радіють, а батьки в ш0ці: з 1 вересня навіть не чекайте – школи не відчиняться: Кабмін щойно опублікував документ згідно якого…