Чому в Білорусі немає kоронавируса? Правда шоkувала мільйони людей

Весь світ зараз пильно спостерігає за Білоруссю, де Олександр Лукашенко вирішив не вводити карантин на тлі епідемії.

Про це популярний український доктор Євген Комаровський розповів в ефірі програми Big Money.

За його словами, Олександр Лукашенко рішення не вводити в країні карантин приймав не одноосібно.

Комаровський впевнений, що глава Білорусі спершу послухав поради лікарів епідеміологів, представників Академії наук, які знали, коли давали свої рекомендації, що «він з них шкуру спустить, якщо щось не так».

«Насправді зараз, я думаю, що всi, дивляться на Білорусь. Ті, хто ввів карантин, просто мріють про те, щоб завтра в Білорусі трапилася катастрофа … Вони найбільше не хочуть, щоб їм ставили потім «Батькa» в приклад », – заявив він в ефірі програми.

Комаровський стверджує, що вчинив би також, якби він сам керував країною.

«Президент Лукашенко взяв на себе політичну відповідальність за народ … Але поруч з ним були лікарі, епідеміологи, академія наук … Але інші держави зараз стежать за ситуацією в Білорусії … Для них це буде приклад: бачите, який там мор, а ми молодці, у нас такого немає », – резюмував популярний український доектор в ефірі Big Money.

Олександр Лукашенко вирішив по-своєму боротися з китайським вірусом. Білоруський лідер упевнений, що в країні не потрібно вводити карантин, а обмежувальні заходи можуть тільки погіршити ситуацію.

Він також додав, що «замикати людей в тухлих квартирах – це не метод».

«Ми вбиваємо людей в цих квартирах. Нас завжди вчили: якщо ГРВІ, грип та інше, треба на вулицю виходити, дихати свіжим повітрям, провітрювати приміщення », – заявляв президент Білорусі.

За словами Лукашенка, «ізолюючи людей в своїх будинках і квартирах, ніхто не знає, здорові вони чи вже чимось заразилися», і вони «знаходяться в своїй зачиненій квартирі в атмосфері вірусів».

Відзначимо, що Білорусь єдина країна в Європі, де немає епідемії коронавируса.

Лукашенко закрив на карантин тільки тих людей, які поверталися в країну.

Також Лукашенко закрив кордони для туристів.

Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

Чому в Білорусі немає kоронавируса? Правда шоkувала мільйони людей