“В 5.30 В ДОМ врезался бєспілотнік”: жителька Москви розповіла про ранковий “удар”. Трєвожнєнько

“О 5.30 у будинок врізався безпілотник”: жителька Москва розповіла про ранковий “удар”. Мер Москви Сергій Собянін підтвердив повідомлення очевидців про дрони, що врізалися в багатоквартирні будинки на південному заході міста, а губернатор Московської області Андрій Воробйов про роботу ППО і збитих безпілотників на підльоті до столиці.

Міноборони Росії стверджує, що в атаці брали участь вісім БПЛА. Повідомлення про неї надішли на тлі масованих обстрілів Києва третій день поспіль. До Москви дрони долітали і раніше – вони атакували Кремль на початку травня.

Що розповіли Собянін та Воробйов

“Сьогодні рано вранці внаслідок атаки БПЛА У кількох будинках незначні пошкодження. сталися Усі екстрені служби міста знаходяться на місцях пригод. Вони з’ясовують обставини того, що сталося. На даний момент ніхто серйозно не постраждав. Прошу вас довіряти лише офіційним джерелам і не поширювати неперевірену інформацію”, написав о 7:21 у своєму телеграм- каналі мер Москви.

Незабаром після нього посаду написав губернатор Підмосков’я: “Сьогодні вранці жителі деяких районів Московської області могли чути звуки вибухів це працює наша ППО. На — підльоті до Москви було збито кілька безпілотників. Прошу мешканців зберігати спокій”.

Зі сторони України є позиція: “Можливо не всі російські дрони готові атакувати Україну, вони хочуть повернутися до своїх творців , — Подоляк про атаку БПЛА на Москву.

“В 5.30 В ДОМ врезался бєспілотнік”: жителька Москви розповіла про ранковий “удар”. Трєвожнєнько