Тільки 10 хвилин і 4 інгредієнти! Ідеальний шоколадний торт готується наче сам по собі! Без духовки, яєць чи борошна!

Всі люблять десерти без випічки, так як вони легко і швидко готуються, ідеально підходять для тих моментів, коли хочеться чогось солодкого, але не хочеться вмикати духовку, пише Мамины Шпаргалки.

Рекомендую звернути увагу на цей простий торт без випічки. Такий швидкий, дешевий в приготуванні десерт з 4 інгредієнтів не передбачає використання духовки, яєць і борошна. Особливо зараз, коли надворі спека і вмикати духовку немає жодного бажання.

У цьому торті немає нічого незвичайного. Багатьом з дитинства знайомий десерт «Шоколадна ковбаска». Принцип приготування торта без випічки аналогічний.

На все приготування у тебе піде не більше 10 хвилин. Ну що, приступимо?

Складові:

  • 220 г печива;
  • 220 г гіркого шоколаду;
  • 160 мл вершків;
  • 2 ст. л. вершкового масла.

Інгредієнти для глазурі:

110 г гіркого шоколаду80 мл вершків1 ст. л. вершкового масла

Приготування:

1. Форму для торта змасти шматочком вершкового масла.

2. У глибоку миску розламай руками печиво.

3. Розтопи масло в невеликій каструльці, додай вершки і доведи до кипіння.

4. Додай цю суміш в шоколад і вимішай до однорідності.

5. Туди ж додай шматочки печива і акуратно перемішай. Потім переклади масу в приготовану форму.

Загрузка…

6. Розрівняй масу ложкою і залиш застигати на 3 години в морозильній камері.

7. Поки маса твердне, приготуй глазур. Для цього в маленькій каструльці аналогічним чином скип’яти вершки і масло і додай туди шоколад.

8. Витягни застиглий торт з морозилки і рівномірно залий його шоколадною глазур’ю.

9. Можеш подавати відразу з м’якою теплою глазур’ю або обгорнути торт фольгою і потримати ніч в холодильнику. На наступний день наріж торт скибочками і насолоджуйся прохолодним десертом до кави!

Такий домашній торт без випічки можна приготувати про запас і зберігати в морозилці. Рецепт дуже простий, навіть діти можуть брати участь в процесі. Особливо їм подобається ламати печиво і викладати суміш у форму.

Ти завжди можеш внести зміни в цей рецепт – додати різні ароматні інгредієнти, такі як апельсинова цедра, ваніль, кориця, рoм, мигдальний екстракт, сухофрукти. Мені особисто подобається його простий і багатий шоколадний смак.

Сподіваюся, цей торт викликав у тебе сильне бажання його негайно приготувати. Чи є у тебе улюблені рецепти ідеального десерту для всієї родини на швидку руку? Розкажи про них в коментарях і поділися цією статтею у себе на сторінці. А також не забудь обов’язково порадувати себе чудовим ласощами!

Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

Тільки 10 хвилин і 4 інгредієнти! Ідеальний шоколадний торт готується наче сам по собі! Без духовки, яєць чи борошна!