Це несправделиво! Що ви собі позволяєте?! Розлючений Порошенко влетів з Мариною на пекарню яка мала роздавати людям безкоштовно хліб. Відео

Петро Порошенко

Шокований і обурений ситуацією навколо нашої пекарні, яка мала вже сьогодні роздавати херсонцям безкоштовний хліб.

Як розповіла нам активістка ГО «Справа Громад» Оксана Погомій, раптом почалися «палки в колеса» вже налагодженого процесу.

Хочу нагадати тим, хто після деокупації повернувся на «хлібні місця» — на відміну від вас, що після повномасштабного вторгнення втекли з міста і невідомо де відсиджувалися увесь цей час, Оксана з ризиком для життя тримала український спротив в окупованому Херсоні, відкрито виступала проти російського режиму.
За словами Оксани, ще 1 грудня очільниця Херсонської міської ВЦА Галина Лугова погодила відкриття пекарні в одній з тутешніх шкіл. Але комусь дуже «муляє» то хліб від Порошенка, то гуманітарний намет, то буржуйки, то ще щось. Тож «згори» спустили вказівку «пекарні не буде».

Ми привезли і встановили сучасне нове обладнання. Наша команда готова забезпечити пекарню автономним водопостачанням та електрикою. Борошном, цукром, дріжджами і робочими руками. Пекарня готова працювати цілодобово і давати щодня не менше 600 кг безкоштовного хліба. Не потрібно нічого від чиновників, окрім дозволу на це приміщення.

Наші активісти роблять все, щоб велика кількість херсонців мала можливість покуштувати, вдихнути, просто відчути запашний, свіжий український хліб. Бо люди, які прожили більше 8 місяців в окупації, ще й не мають грошей, не мають роботи. Не мають нічого, крім надії і віри в Україну, яку вони пронесли через жахи російського терору.

Це несправедливо і не по-людськи, коли ті, хто усі ці місяці сидів або по закордонах, або в Києві, приїхали сюди не для допомаги людям, а щоб бути «указующим пєрстом». І вони вважають, що «херсонці хліба не потребують».

Ми всі сьогодні маємо продемонструвати піклування про херсонців і єдність. Показати, що це — єдність всього нашого народу, всієї нашої країни в допомозі херсонцям.
У нас попереду дуже важкі випробування, і ми їх подолаємо, якщо продемонструємо ту саму єдність, яку ми тримали з 24 лютого.
А хліб для херсонців ми обов’язково будемо пекти.

Це несправделиво! Що ви собі позволяєте?! Розлючений Порошенко влетів з Мариною на пекарню яка мала роздавати людям безкоштовно хліб. Відео