Чули про вчорашнє падіння літака в Іркутську, так от один із льотчиків народився в Україні, а інший мав численні відзнаки

Льотчиків, які керували літаком, що впав на будинок в Іркутську, у Росії називають справжніми асами. Мовляв, вони були професіоналами своєї справи і їхня гибель – велика втрата для країни-агресорки.

У російському Іркутську на житловий будинок впав російський винищувач. Загинули двоє пілотів – Максим Конюшин та Віктор Крюков. Про це повідомляють російські ЗМІ.

Що відомо про загиблих пілотів
Максим В’ячеславович Конюшин працював на авіазаводі з 2015 року. Народився у Примор’ї. Закінчив Військово-повітряну інженерну академію імені професора Жуковського за спеціальністю – випробування літальних апаратів. Російські ЗМІ пишуть, що “небо було його покликанням”.

Конюшин був нагороджений медалями Міністерства оборони Росії “За відмінність у військовій службі” ІІІ, ІІ та І ступеня. Два роки тому йому надали звання “Заслужений льотчик-випробувач РФ”.

Максим Конюшин / Фото РосЗМІ

Майор Віктор Вікторович Крюков родом з України – військовий льотчик другого класу, льотчик-випробувач 3 класу. Відомо, що він на відмінно закінчив Краснодарський військовий авіаційний інститут та виконував випробувальні польоти в Ахтубінську. 10 років тому з дружиною переїхав до Іркутська. Пропагандисти відгукуються про нього, як про “справжнього аса”.

Віктор Крюков / РосЗМ

В ЗМІ зазначили, що обидва були справжніми асами-професіоналами

Чули про вчорашнє падіння літака в Іркутську, так от один із льотчиків народився в Україні, а інший мав численні відзнаки