Люди, нам дуже вaжко. Нам cтрaшнo.. Дoпoжіть.. Якщо так піде і далі, не буде кому вас лiкyвaти! Просто усвідомте це

Чергове фото зроблене серед ночі. Втомлені, виснажені…”Нам важко. Нам страшно..” Це основні слова які можна почути серед медиків зараз. Важко, тому що працюємо багато,і дуже втомлюємось фізично і морально….страшно, тому що хворіють медики, все більше.

Після Вербної Неділі зросла кількість хворих на коронавірус….нас не почули, і масово пішли до храмів, та і просто продовжили порушувати правила карантину. Буковина знов лідер в Україні серед хворих на COVID -19.

Попереду Великдень! Не ризикуйте власним здоров’ям і здоров’ям своїх рідних, будь ласка, подумайте про лікарів, які ризикують своїм життям заради вас!…

Якщо тенденція захворюваності буде зростати, то скоро просто нема кому буде лікувати вас! Усвідомте це!Лікарі завжди допомагали людям, і продовжують це робити зараз, втомлюючись, виснажуючись, працюючи важко, цілодободо! Впевнена, кожен знає приклад, свій чи знайомих, коли лікарі допомагали і рятували життя! Ми щодня ризикуємо своїм здоров’ям і своїх рідних заради вас! Допожіть тепер ви нам побороти коронавірус!

В ці дні це може зробити кожен з вас, і це простіше ніж вам здається: просто на Великдень подивіться службу онлайн чи по телебаченню і розкажіть старшим людям про таку можливість!! Дотримуйтесь правил карантину!

Це, дійсно, може врятувати життя

Alisa Hrishchenko

Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

Люди, нам дуже вaжко. Нам cтрaшнo.. Дoпoжіть.. Якщо так піде і далі, не буде кому вас лiкyвaти! Просто усвідомте це