“Я намагатимусь гарно поводитися, щоб потрапити до тебе у рай”: Лист 9-річного хлопчика з Гостомеля до мами довів українців до сліз

Українські зірки поширюють у мережі зворушливий лист дев’ятирічного хлопчика з Гостомеля (Київська область) до своєї мами, яку розстріляли російські військові.

Його слова довели до сліз тисячі українців: користувачі соцмереж зазначають, що їхнє серце розривається на частини, передають Патріоти України.

Лист опублікували в Instagram телеведуча Катерина Осадча та репер Потап. Маленький українець втратив найріднішу людину, коли вони з мамою втікали з окупованого міста.

“Лист сина до мами. Вони втікали на машині з Гостомеля, і їх розстріляли “орки”. Мама загинула, хлопчик 9 років вижив. Він застряг в машині після аварії й не міг вибратися. Його витягнули люди й забрали до себе в підвал. Це нестерпно боляче“, – написала Осадча.

“Мама. Цей лист – подарунок тобі на 8 березня. Якщо ти думаєш, що даремно мене виховувала, то ти помиляєшся. Дякую за найкращі 9 років життя! Дуже дякую за дитинство! Ти найкраща мама у світі. Я тебе ніколи не забуду Бажаю тобі щастя на небесах. Бажаю тобі потрапити до раю. Я намагатимусь гарно поводитися, щоб потрапити до раю. Цілую тебе, Толя!”

Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

“Я намагатимусь гарно поводитися, щоб потрапити до тебе у рай”: Лист 9-річного хлопчика з Гостомеля до мами довів українців до сліз