Теpміново! “Чеpвоний хрест” підтpимав pосію? Та відкpиває офіс у Pостові

«Червоний хрест». Гнила «гуманітарна організація». У Маріуполь поїхати — хрін там. У Чернігів — «шукаємо безпечного моменту». Коли наші евакуаційні групи просили їхній прапор для страховки— ніт, толі дєло, коли його вивішує озброєна російська військова колона.

Днями міністр МЗС Греції уже хотів взяти за компанію президента Міжнародного Червоного хреста Пітера Мауера, щоби довезти гуманітарку до Маріуполя. Але ні. І ось сьогодні бюрократ з посмішкою тисне руку військовому злочинцю Лаврову.

«Красный Крест» заявляет, что выступает «нейтральным и беспристрастным посредником между всеми сторонами».

«Несколько недель этого конфликта, как и восемь лет конфликта на Донбассе, принесли много горя и разрушений. Есть конкретные меры, которые стороны должны принять в соответствии с нормами международного гуманитарного права, чтобы уменьшить страдания людей. На прошлой неделе я был в Киеве, а на этой неделе приехал в Москву, чтобы продолжить обсуждение этих мер с властями», — сказал Маурер.

І тут вишня на торті. Лавров і президент Червоного хреста домовились… про відкриття офісу в Ростові. Тобто мільйони грошей, які жертвували світові знаменитості на українських — підуть на підтримку фільтраційних таборів для українців, яких планують насильно поселити на Сахаліні. Знаю, що туди давали кошти і світові компанії та бренди — під натиском якраз українських співробітників.

Бля@і. У них офіс в Женеві? Пора уже червоною фарбою ляпати.

Безумовно, ЧХ скаже, що ми працюємо з двох сторін конфлікту. Щоби люди не страждали і все таке, але відтепер заява просунутих хіпстерів про те, як вони працюють в Красном Крєстє — означатиме, що це почвари.

Marina Daniluk-Yarmolaeva

Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

Теpміново! “Чеpвоний хрест” підтpимав pосію? Та відкpиває офіс у Pостові