Я не готую йому борщі та вареники- їжу можна замовити. Зате знаю, як принести задоволення

В житті трапляється всяке, ніхто ні від чого не застрахований. Однак є такий типаж жінок, який намагається все контролювати, бути ідеальною дружиною, мамою, домогосподаркою, щоб відповідати вимогам суспільства. Однак для чоловіків вони є занадто скучними. 

Від домогосподарок чоловіки йдуть до таких, як я. Уже місяць, як я живу з чоловіком, який молодший за мене на 10 років. Я не готую йому – їжу можна замовити. Зате влаштовую приголомшливу ніч, як то кажуть, зі спецефектами. А пішов він до мене від дружини з двома дітьми. Його колишня дружина має ідеальні зовні дані і вміння смачно готувати. Але вона перетворилася просто в квочку, яка дбає про власних дітей. Коханий розповідав, що до народження малюків вона була іншою. А як народила двійню, відразу стала менше уваги приділяти йому, а інтиму практично не було. А йому його дуже не вистачає.

Познайомилися ми на дні народження спільного знайомого. Мій коханий був там без дружини. Вона як раз народила недавно і не могла відірватися від своїх дітей. В цей же вечір ми з ним заснули в одному ліжку. Потім почали зустрічатися і проводити час разом. Вона якось дізналася про це і поставила його перед вибором, він висказав дружині все, що думає і пішов до мене. Ось так.

Ви все ще вважаєте, що діти і зовнішність щось вирішують? Моя історія якраз приклад того, що це все це абсолютно не так. Так що пані, освоюйте навички бездоганного інтиму і тоді світ чоловіків буде біля ваших ніг. 

Чи погоджуєтеся з думкою жінки?

Чому?

Напишіть нам в коментарях у Facebook!

Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

Я не готую йому борщі та вареники- їжу можна замовити. Зате знаю, як принести задоволення