Порошенко-Зеленському! “Володимир Олександровичу, ви навіть не уявляєте, це навіть на одну зарплату не вистачить…”

Щойно з митниці ми отримали перші 12 кисневих концентраторів. Ви пам’ятаєте, що відразу по завершенню виборів на початку листопада я обіцяв, що ми зробимо все можливе, для того, щоб якнайшвидше привести їх в Україну.

Нам на це вистачило 3 тижні, владі не вистачило 9 місяців. Але благодійники, як завжди, приходять на допомогу.Перші 4 кисневих концентратори поїдуть до Рівненської області, і до цього долучилася родина Луценків, за що хочу висловити їм окрему подяку. Решта поїде до Київської, Тернопільської, Львівської області, і так ми будемо щотижнево відправляти апарати у регіони України. І до кінця року плануємо отримати ще більше 40 кисневих концентраторів — кожен на два ліжка.

Володимире Олександровичу, ви кажете, що зараз країна стоїть перед дилемою: а кому ж допомагати? Чи малому і середньому бізнесу, який ви кинули у прірву і знищили ще локдауном весною. Чи людям, які залишилися без кисню, без ліків, без ліжок, сам-на-сам з одною з найстрашніших хвороб. Я хочу вам відповісти: не треба питати у дитини, кого вона найбільше любить: тата чи маму, бо і на людей, і на малий та середній бізнес 8 тисяч гривень — це не допомога, це і на одну зарплату не вистачить.

Потрібні гроші, яких у вас немає. Які ви розікрали з вашим «Великим крадівництвом», забравши у місцевого самоврядування, науки, культури, освіти. Разом з вашим оточенням поклали у кишеню до 40% виділених коштів, забравши їх з коронавірусного фонду. І зараз виявляється, що вам нема де взяти гроші, окрім як у Міжнародного валютного фонду. І ще ведете дискусії, а чи варто брати ці гроші? Чи не дуже жорстко вони вимагають наведення порядку у країні?

Я хочу наголосити, що у світі багато країн, які живуть без грошей МВФ: вони виходять на ринок, бо їм довіряють, і на комерційній основі залучають кошти для фінансування бюджету. А зараз найдешевші гроші за всю історію в світі, які надрукували, щоб подолати пандемію. Але ви їх не візьмете, бо вам ніхто не довіряє. А для того, щоб вам знову повірили, треба відновити антикорупційну інфраструктуру, відновити електронне декларування, яке було створене нашою командою, і ще велику кількість речей, бо ви втратите і гроші, і безвіз, і все інше.

Але я твердо переконаний, що разом ми подолаємо і війну, і агресію, і пандемію, і економічну кризу, і конституційну кризу, все, куди намагається нас завести влада. Щотижнево ми відправлятимемо кисневі концентратори в регіони України.

Я щасливий, що ці машинки врятують життя сотень українців.

Петро Порошенко

Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

Порошенко-Зеленському! “Володимир Олександровичу, ви навіть не уявляєте, це навіть на одну зарплату не вистачить…”