Попередьте рідних та знайомих! Ще перед Новим роком чоловіку подзвонили з номера який ви бачите на ФОТО…

Подаємо мовою оригіналу. #аферистиНЕсплять. Ще перед Новим роком Мужу подзвонили з номера, який ви бачите на фото. Звісно, що номери можуть змінюватися, але афера залишається незмінною і суть її ось у чому: Дзвонить якийсь чоловік і сльозно просить повернути йому гроші, які він, нібито, помилково скинув вам на сімку, поповнивши вам рахунок на мобільному. Для важності шле вам повідомлення про поповнення рахунку, ніби як від оператора.

Звісно, якщо у вас поганий зір, або настрій, або ви дуже зайняті чи нічого не тямите у тонкощах мобільного зв’язку і нюансах вашого оператора, ви не звернете увагу на те, що повідомлення не відповідає всім тим нюансам і правилам. Більше того, вам так задурять голову, що ви забудете перевірити рахунок і впевнитися, що гроші й справді прийшли на ваш номер.

Тепер питання! Якщо вас вдалося переконати, що треба повертати гроші, звідки ви їх терміново будете перекидати? Правильно! З банківської картки! Не знаю, як вони це роблять, але колега так позбулася всієї зарплати з картки Приват Банку. А нам з Мужом повезло. Вдома він був сам, тому не зміг подарувати гроші аферистам, які почули , що він сліпий і поклали слухавку.

Всім добра і будьте обережні.🌺

На зображенні може бути: текст «1.. 2.ol IIII 15:12 +380977690432 noлy4eHo: SIM 2 2021.12.23 0 11:12 Vash rahunok popovneno na 370,00 grn. Diakuemo, scho Vy z namy! oT: +380977690432 23/12/2021 11:11:51 onuии oTBeTиTb Ha3aA»

Norra Di

Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

Попередьте рідних та знайомих! Ще перед Новим роком чоловіку подзвонили з номера який ви бачите на ФОТО…