24 грн на місяць майже все включено. Один з операторів мобільного зв’язку порадував цінами своїх абонентів

Мобільні оператори Київстар, Vodafone та lifecell оголосили про підвищення цін на низку пакетів послуг із січня 2022 року. У цей час їхній міжнародний конкурент на ринку мобільного зв’язку LycaMobile тримає вигідні знижки на популярні тарифи вартістю за передоплатою від 24 гривень. Особливість оператора LycaMobile не тільки в тому, що він представлений у більш ніж 20 країнах світу, але й те, що немає традиційних пакетів – клієнти можуть платити дешево лише за послуги, якими користуються.

Однак для зручності абонентів компанія зібрала три тарифи-бестселери, в які вже включені найкорисніші опції без зайвих “фішок”, за які оператори “Великої трійки” і беруть додаткову плату. Популярні тарифи лінійки “Все в одному” представлені у форматах XS/S/M, які вказують на обсяг включеного в пакет мобільного інтернету та хвилин для дзвінків на інші номери.

Так, на прикладі самого бюджетного тарифу “Все в одному XS” видно, що включено 200 хвилин на інших операторів, безліміт всередині мережі, 30 СМС на всі номери та 4 ГБ мобільного інтернету – такого набору цілком вистачить для користування цілий місяць для абонентів, які незначно проводять час в інтернеті зі смартфона і часто дзвонять друзям та близьким. Ціна такого тарифу – 30 гривень на місяць.

Проте є можливість зробити передоплату на рік уперед, щоб зменшити вартість та забути про те, що потрібно поповнювати рахунок на 12 місяців – тоді ціна вийде 24 грн/місяць.

Тим часом Київстар, Vodafone та lifecell показали, які ціни чекають на українців у 2022 році.

Джерело

Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

24 грн на місяць майже все включено. Один з операторів мобільного зв’язку порадував цінами своїх абонентів