Мало бути весілля, але зaгuнули в одній маршрутці: нові деталі про жeртв ДТП під Черніговом. фото

Після жахливої ​​ДТП під Черніговом в області оголосили три дні жалоби за 13 загиблими. Серед жертв опинилися мешканці міст Борзна та Мена, а також прилеглих сіл. Ще семеро людей залишаються у лікарні у тяжкому стані, місцеві жителі збирають для них допомогу, а місцева влада пообіцяла допомогти з лікуванням.

Докладніше про це читайте у матеріалі OBOZREVATEL.

13 людей загинули, ще 7 – у тяжкому стані

Жахлива аварія під Черніговом сталася вранці 7 грудня. За попередніми даними, водій фури не впорався з керуванням на слизькій дорозі та машину винесло на зустрічну смугу , де вона зіткнулася з маршруткою .

Удар був такої сили, що вантажівка розгорнула, а деякі пасажири вилетіли з автобуса. Решту затиснуло в салоні.

Трагедія забрала 13 життів, ще сімох людей у ​​тяжкому стані доправили до лікарень обласного центру.

Зустрічалися чотири роки та разом загинули

Серед загиблих опинилися мешканці міст Борзна та Мена, а також прилеглих сіл.

Зокрема, обірвалося життя молодої пари Вікторії Гурін та Ярослава Веремієнка . Обом було по 23 роки , дівчина була з Мени, а хлопець – з Борзни. Того ранку вони їхали до Чернігова.

Ярослав захоплювався спортом, любив спортивні автомобілі. Нещодавно хлопець закінчив магістратуру, розповіла знайома. Разом із Вікторією він кілька місяців попрацював у Польщі та повернувся додому. Пара вже замислювалася про весілля . У відносинах вони були чотири роки.

“Ярослав був єдиною дитиною в сім’ї. Я навіть не уявляю, як зараз усе це переживає його мама… Він був дуже спокійним і добрим, нікому в житті не завдав зла”, – каже знайома.

Про Вікторію теж відгукуються винятково добре. Її пам’ятають як спокійну та доброзичливу дівчину, яка завжди була готова допомогти.

Вижив, бо залишився вдома

В одному з місцевих Telegram-каналів з’явилася інформація, що серед загиблих опинився 40-річний Андрій Тарасенко із села Прачі. Однак, це неправда. Чоловік живий і здоровий.

За словами старости села Наталії Хоменко, того трагічного ранку батько чотирьох дітей разом із дружиною мали їхати до лікарні. “Дружина ще й його паспорт взяла. Але він не поїхав і залишився вдома . А ось Наталя сильно постраждала , вона зараз перебуває у лікарні”, – розповіла вона.

obozrevatel.com

Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

Мало бути весілля, але зaгuнули в одній маршрутці: нові деталі про жeртв ДТП під Черніговом. фото