Вона має за це відповісти! У Львові дівчина під пам’ятником Бандери зняла труси і навал…

Мережу шокував інцидент, який нещодавно трапився у Львові. Молода дівчина справила нужду прямо під пам’ятником Степану Бандері на однойменній вулиці.

Шокуюче відео з’явилося на ресурсі Vimeo 3 грудня близько 15:00. Найімовірніше, що його зняли ще восени, але опублікувати чомусь вирішили згодом.

Подробиці про скандальне відео у Львові

Опубліковане відео цинічно назвали “Запрошення до мирної розмови”. “Благодійний фонд “червона сеча”, – коротко зазначили в описі. Що це означає – невідомо. Втім, користувач фейсбуку Олександр Андріяш, який одним із перших поширив ці кадри, підписав їх так: “Червона сеча атакує провідника українського народу (неймовірне осквернення)”.

Скриншот допису

На відео видно, як молода дівчина присіла під пам’ятником і справляє нужду. Після цього воно демонстративно одягає труси, шорти та йде. На фоні весь цей час лунає пісня “Батько наш, Бандера”. Станом на 20:30 ролик неможливо переглянути за посиланням на Vimeo. Судячи зі всього, його видалили після значного розголосу.

Дівчина справляє нужду біля пам’ятника Бандері у Львові / Скриншот

Що відомо про ймовірну авторку відео

  • На сторінці автора у Vimeo було вказано, що профіль належить Наталії Дерев’янко. Наразі її інстаграм-сторінку може переглядати лише обмежене коло користувачів.
  • Ймовірно, що ця дівчина веде у фейсбуці сторінку з назвою “Адольф Отченашкін”. У профілі зазначено, що їй – 24 роки, а родом вона нібито з Києва.
  • В останньому дописі у соцмережі вона якраз поскаржилася на “інтернет-сафарі” проти неї через відео з пам’ятником Бандері. Дівчина показала скриншоти погроз та закликів вибачитися за скоєне.

Обережно! На світлині присутня ненормативна лексика – 18+

Скриншот допису зі сторінки ймовірної учасниці інциденту

  • Очевидно, що дівчина, присутня на обурливому відео біля пам’ятника Бандері, є учасницею так званого артколективу “Воїни добра і світла”.
  • Його члени поширюють неоднозначний контент у мережі. Наприклад, фото з використаною прокладкою на обличчі чи презервативом у зубах.

Зверніть увагу! 24 канал вже звернувся за коментарем до львівських правоохоронців, щоб дізнатися, як вони реагуватимуть на цей інцидент. Ми доповнимо цю новину, коли отримаємо коментар.

Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

Вона має за це відповісти! У Львові дівчина під пам’ятником Бандери зняла труси і навал…