Покaжіть це Тищенку! У Києві ціна за кілoграм сaла побuла абсолютний рекорд!

У Києві сало продавали по 500 грн за кілограм. Таку ціну було помічено на Житньому ринку столиці. Про це повідомив киянин Роман Горяйнов на своїй Facebook-сторінці. При цьому він додав, що нижчі ціни на продукт теж вражають – вони складають: 200 грн; 300 грн; 350 грн.

«Пробігав повз ринок, здивували продавці м’ясного відділу вартістю сала. Рука цієї симпатичної жінки демонструє найдешевший продукт по 200 грн, по 300 грн і 350 грн. Те, що ближче до продавщиці – 500 грн. Сало по 19 доларів за кіло – це вражає», – йдеться у повідомленні.

Можливо, це т.зв. «генеральське сало». Однією з причин такої високої ціни може бути «непросте» походження продукту. Можливо, йдеться про т.зв. «генеральське сало».

Це – натуральне сало з прошарками м’яса. За однією з версій, цю назву йому дали через те, що смужки м’яса в ньому нагадують генеральські лампаси.

Аби досягти такого ефекту потрібен спеціальний режим годування. При ньому відгодовування чергується з голодуванням.

За інформацією AgroPortal, це сало одержують від сальних порід свиней. При цьому з однієї свині виходить лише 6 кг сала. Для порівняння: зі звичайної свині вагою 110 кг виходить близько 23 кг сала.

«Генеральське сало дорожче за будь-який шматок м’яса. Кілограм коштує 300-350 грн», – кажуть експерти.

Нагадаємо, народний депутат від «Слуги народу» Микола Тищенко, який не раз потрапляв у скандали, та часто не до речі відповідає на запитання журналістів, в кулуарах Верховної Ради видав чергову «сенсацію».

Як виявилося, Тищенко любить сало й купує його на одному з найдорожчих ринків Києва.

Нардеп сказав журналістці, що не помітив зростання цін на продукти в Україні.

Він стверджує, що на Бессарабському ринку купував гречку по 12 та 28 гривень за кілограм. Сало нібито там коштує від 50 до 200 гривень. Тищенко заявив, що вважає за краще овочі. А також любить яловичину, яку він в останній раз купував від 50 до 70 гривень, а «можна було купити й за 20 гривень».

Джерело

Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

Покaжіть це Тищенку! У Києві ціна за кілoграм сaла побuла абсолютний рекорд!