Тeрмiнoв0! Оcь цi трoє зiбрaлиcя в центрі Києва прийшли під сyд і поставили шoкyючi вимоги (Відео+фото)

Починається суд з обрання запобіжного заходу по Тетяні Чорновол у справі про вбивство людини, яку їй інкримінують (прокуратура вимагає домашнього арешту).

Напередодні в ДБР відбувся допит Чорновол, проте вона відмовилася свідчити.

Під будівлю суду прийшла велика група підтримки політиків – Порошенко, Яценюк, Парубій, Турчинов. Ірина Геращенко заявляє, що вся Євросолідарність готова взяти Чорновол на поруки.

Турчинов вважає підступністю той факт, що суд над Чорновол призначили під час карантину, коли «сотні і тисячі людей» не зможуть прийти її підтримати.

Ситуацію під судом описав і телеграм-канал видання “Вести”, написавши наступне:

“Поки ми тут зі своїм Чорнобилем, в Києві проходить по справжньому масштабна тусовка!

Під судом, де проходить засідання у справі Тетяни Чорновол, зібралися просто “вершки” політичного бомонду.

Тут і Арсеній Яценюк і Максим Бурбак, а з самої Троєщини приїхав Борислав Береза. Але звичайно ж, без “батька нації” картина була б не повна.

“Таня, Народний фронт з тобою!” – свідчить напис на банері. Ну, якщо у Тетяни підтримка така ж як і у самого “Народного фронту” – ми спокійні “, – йдеться у повідомленні.

Багато телеграм-каналів жартують з приводу того, що під судом зібралися колишні соратники – Порошенко, Яценюк і Турчинов.

“Всі злочинці в одному місці. Треба брати”, – йдеться в повідомленні каналу Ольги Шарій.

За даними телеграм-каналу PavlovskyNews Порошенко з кортежем на 15 хвилин заїхав підтримати Чорновол. Його охорона була рада не всім

П’ятий президент у будівлі Печерського суду виступив на підтримку соратниці, якій зараз обирають запобіжний захід.

«Ми точно будемо боротися. Ми не дамо владі скористатися коронавірусом, щоб спробувати затиснути опозицію … Час-об’єднуватися. Таня ми з тобою. Ми разом за Україну », – підсумував Петро Порошенко.

Деякі журналісти хотіли задати питання колишньому главі держави, проте їм такої можливості не дали. Охорона і прес-секретар Святослав Цеголко створили коридор, щоб їх шеф успішно дістався до Мерседеса.

Джерело

Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

Тeрмiнoв0! Оcь цi трoє зiбрaлиcя в центрі Києва прийшли під сyд і поставили шoкyючi вимоги (Відео+фото)