Рабинович прибув в РФ і шoкyвaв Мережу вчинком в Москві: “Це вже реально якийсь мaрaзм”

Один з лідерів “ОТЗЖ” Вадим Рабинович демонстративно приїхав в Москву і провів ряд зустрічей з російським керівництвом. Про це Рабинович написав на своїй сторінці  в соціальній мережі Facebook. Політик зізнався, що провів зустріч із заступником керівника кремлівської адміністрації Дмитром Козаком, який відомий як “куратор українського питання” в Кремлі.

Рабинович повідомив, що довів до керівництва Кремля позицію “ОТЗЖ” по “питань зовнішньої та внутрішньої політики”. “Працюємо далі! Нас не зламати !!!” – заявив він. Більш того, Рабинович похвалився фотографією, яку зробив у дверей до кабінету Козака, де чекав російського чиновника. Окупацію Криму, а також вторгнення російської армії на Донбас Рабинович коментувати не став. Візит політика в Москву і його заяви викликали різку реакцію з боку українців в соціальних мережах.

Офіцер української армії Анатолій Штефан в своєму  телеграм-каналі заявив , що Рабинович поїхав до своїх кураторів. Більш того, Штефан звинуватив Рабіновича в провокаційній діяльності, підриві державного устрою і конституційного ладу держави.

“Це вже реально якийсь треш. Десятки разів писав, що це не демократія і свобода слова, а деструктивна і провокаційна діяльність з повалення державного і конституційного ладу держави”, – зазначив він. Раніше  депутат від “ОТЗЖ” заклеїв свій рот медичним пластирем під час передачі на каналі “Україна 24” і просидів так весь ефір.

Свій знак протесту він почав демонструвати зовсім не в тему розмови. Гості обговорювали поїздку Володимира Зеленського в США і її результати, тоді як Рабинович перевів увагу на себе.

Нардеп згадав про закриті за рішенням РНБО телеканалах Медведчука, а потім в знак незгоди з цим заклеїв рот і мовчав всю передачу. Перед тим як наклеїти пластир, політик згадав про “свободу слова” і про те, що ці ЗМІ насправді критикували владу. 

Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

Рабинович прибув в РФ і шoкyвaв Мережу вчинком в Москві: “Це вже реально якийсь мaрaзм”