Зараз я вам про Супрун розповім! Поліклініка, яка обслуговує більш ніж 100 тисяч громадян. У поліклініці…

Зараз я вам про «Доктора Смерть» розповім.

Міськрайонне територіально медичне об`єднання. Поліклініка, яка обслуговує більш ніж 100 тисяч громадян України. У поліклініці немає отоларинголога. Взагалі. Жодного.

Зате напроти поліклініки, через дорогу — приватний лор-кабінет. Вартість першого прийому від 100 до 300 грн, вартість повторного від 100 до 200.

Сьогодні просиділи у черзі 2 години. До лікаря — жодних претензій — кожен має право на ліво, то єсть, на приватну комерційну діяльність. Правда, не зрозуміло, чому він на наших очах бігав з якимись папірцями до поліклініки. Ту, то таке. Питання в іншому: ЧОМУ У ДЕРЖАВНІЙ ПОЛІКЛІНІЦІ НЕМАЄ ЛІКАРЯ-ОТОЛАРИНГОЛОГА?

А поряд з кабінетом приватного лор-лікаря розташовано кабінет з проведення аналізів та тестувань. Теж приватний. Поки чекали на чергу — десятків зо три пацієнтів перебігали до нього через дорогу з поліклініки.

І в усіх направлення у руках.

Тепер питання. Воно в принципі риторичне: кому вигідна відсутність лікаря у державній поліклініці і присутність приватного поряд з нею? Кому вигідна нинішня система і хто проти її реформування?

А я ж лише невеличку верхівку айсбергу зачепив.

Супрун справді була «Доктор Смерть». Для «медичної мафії», де крутяться шалені гроші. Чого лише були варті програма «Безкоштовні ліки» та розгін кубла хабарників — санепідемстанцій. Треба було за будь-яку ціну зірвати реформування вторинної ланки української медицини. Тому Супрун і «зжерли».

Але є багато таких, хто вірить телевізору. Там досі в усьому винна «Доктор Смерть», зате ні в чому не винні Скалецька, Ємець, Степанов, Ляшко та інші «слуги».

Тілько от за часів «Доктора Смерть» Супрун та «бариги» Порошенка в ТМО був лікар-отоларинголог, а тепер його немає…

Павло Бондаренко

Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

Зараз я вам про Супрун розповім! Поліклініка, яка обслуговує більш ніж 100 тисяч громадян. У поліклініці…