Апокаліпсис у Львові! У соцмережах показали початок ранішньої бурі: опубліковано відео

Раннішню негоду у Львові коментують дописувачі у соцмережах. Львів’яни зняли відео як яскраво чорна хмара клубочиться і насувається на висотні будинки. У багатьох читачів Фейсбуку склалося враження, що ці кадри з фільму про якийсь апокаліпсис.

Дехто із свідків негоди написав, що хмара була настільки матеріальна, що здавалося балкон відірве, передає Вголос.

Раннішня хмара насувається 17-го серпня на Львів. Автор відео Дмитро Швець підписав свій пост: «Пора, напевно, звикати до цих ранкових тропічних дощиків…».

Повідомляється, що негода повалила 27 дерев – 9 по місту і 18 в парках. Крім того, з дерев обривало великі гілки, одна з них зачепила автомобіль. У Залізничному районі також було тимчасове підтоплення на вул. Ряшівська-Городоцька.

Крім того, за даними “Львівобленерго”, на ранок в результаті негоди були повністю знеструмлені понад 120 населених пунктів у Львівській області і ще 68 частково. Протягом дня знову очікуються грози, місцями значні дощі та град, пориви вітру 17-22 м/с.

Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

Апокаліпсис у Львові! У соцмережах показали початок ранішньої бурі: опубліковано відео