2 загинули, 11 – травмувалися: подробиці жахливої ДТП під Києвом – відео

У легковику Volkswagen Golf, який перекинувся у Бориспільському районі Київської області 11 липня, перебували 16 осіб. Водій машини перебував у стані алкогольного сп’яніння.

За даними ДСНС України, коли євробляха перекинулася на дорозі між селами Ревне та Вороньків неподалік від Києва, водій та 7-річний хлопчик загинули на місці. Рятувальники, які прибули на місце події, з’ясували, що у невеличкому легковику перебували 16 людей.

Кілька сімей з села Мартусівка їхали з відпочинку. Дорослі, за попередніми даними, перебували у стані сильного алкогольного сп’яніння.

Пасажири чавили один іншого

  • Як стверджують активісти спільноти dtp.kiev.ua, пасажири їхали навіть у багажнику, куди лягали у два шари.
  • Коли власник автівки не впорався із керуванням, пасажири в буквальному сенсі чавили один одного.
  • Рятувальникам довелося діставати постраждалих з понівеченої машини.
  • Лікарі швидкої з’ясували, що в аварії отримали травми всі, хто тільки вижив. 6 дітей та 5 дорослих госпіталізували до лікарні Борисполя.

Всі дорослі були в стані сильного алкогольного сп’яніння, деякі відповзли від автомобіля і збирали розкидані сигарети. За інформацією з лікарні, троє постраждалих в критичному стані,– зазначили у спільноті dtp.kiev.ua.

Дивіться відео з місця жахливої ДТП під Києвом:

Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

2 загинули, 11 – травмувалися: подробиці жахливої ДТП під Києвом – відео