“Так йому і треба, зрадників ніхто не любить!”: Усик “попав” – тільки що йому повідомили про виключення з рейтингу Всесвітньої боксерської ради

Ситуація з українським супертяжем Олександром Усиком, якого перед боєм з Ентоні Джошуа виключили зі світового рейтингу, викликала бурхливе обговорення в соціальних мережах. Багато з користувачів схвально відреагували на таке рішення, пригадавши боксеру його проросійську позицію.

У коментарях користувачі зловтішаються, відзначаючи правильність такого рішення. Повідомляє Obozrevatel.

“У Росії нехай його в рейтинг вносять”, “Правильно зробили!”, “Зрадників ніде не люблять! Виріс на українському салі і так губить Україну, так йому і треба”, “І правильно зробили, нехай далі дарує футболки рашистам”, “Таке буває, коли перестаєш боксувати і починаєш страждати…”, “Вивезти його до Криму, нехай любить Україну звідти. А ми будемо пишатися ним звідси”, – пишуть фанати боксу.

Варто зазначити, що деякі користувачі стали на захист Олександра.

“Усик справжній український чемпіон, який прославляє Україну, не словом, а ділом. Дай Бог йому міцного здоров’я, сил і завзяття перемогти в цьому бою”, – йдеться в коментарі.

А ви як вважаєте справедливо його виключили?

Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

“Так йому і треба, зрадників ніхто не любить!”: Усик “попав” – тільки що йому повідомили про виключення з рейтингу Всесвітньої боксерської ради