«Вже все відомо, доля України вирішиться до кінця цього року»: Зеленському предрекли таке ж майбутнє як у Саакашвілі

Депутат Держдуми Росії Костянтин Затулін вважає, що питання подальшого існування України вирішиться вже в поточному році. За інформацією Replyua.net з посиланням на телеканал Росія-1, також політик заявив, що Володимир Зеленський може повторити долю колишнього президента Грузії Михайла Саакашвілі.

Затулін вважає, що ситуація в Україні рухається до логічного розв’язки, і це може статися вже після 24 серпня, коли в країні відзначатимуть День незалежності. Депутат вважає, що українські політики розганяють власні амбіції. Він нагадав, що скоро пройде саміт Кримської платформи і жартома зазначив, що платформа може потонути через свою перевантаження. 

Крім того, Затулін підкреслив, що останнім часом Зеленський йому все частіше нагадує персонажа з грузино-української історії, а саме Саакашвілі.

За словами депутата, в далекому 2008 році президент Грузії теж порахував, що Росія не має озброєнням і у неї немає армії, проте потім для Саакашвілі все обернулася плачевно, і історія того року відома абсолютно всім. Депутат як би натякнув на те, що російська армія може увійти в Україні. Також він додав, що влада України продовжують надувати щоки від перемог, яких не було.

Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

«Вже все відомо, доля України вирішиться до кінця цього року»: Зеленському предрекли таке ж майбутнє як у Саакашвілі