Реаніматолог : Досі не вірите і постите у фейсбуці , що C0VlDу не існує. Подивіться, що сьогоді сталося (Фото)

Je suis Kharkiv Бажаю всім здоров’я і знов звертаюся до суспільства. Чому? Мені здається, харків’яни не розуміють, на яку небезпеку наражаються, коли нехтують правилами карантину. Я звертаюся до всіх тих, хто у фейсбуці постить, що COVIDу не існує, або він не страшніше за ГРЗ.

До речі минуло лише кілька місяців після середньовічного шабашу на Полтавщині, коли били каміннями в буси з евакуйованими з Китаю. Тоді всі волали: “Геть їх від нас, ми не хочимо померти!” Тепер ти, хто волав та кидав каміння, оклигали та побігли до маркетів, ресторанів, пляжів… Як казали у стародавньому Римі: ” Від Капітолію до Тарпейскої скелі дорога коротка”.

Нажаль хворих виявляється все більше й більше. Всі вони й досі потрапляють лише до Харківської ОКІЛ, яка кілька місяців поспіль наодинці намагається рятувати життя хворих на COVID-19! У странах Європи всі лікарі пішли на порятунок хворих, навіть пенсіонери, віком за 80 років повернулися працювати у лікарні, попри страшенний ризик для себе. Бо це – професійна етика “гнилої гейропи”. А в нас – професійна етика “висококультурного” Харкова, в якому визначені МОЗом лікарні, які отримали обладнення та міліонні пакети НСЗУ (за гроші платників податків), відмовляються брали участі у порятунку співгромадян.

Ще навіть кличуть Чорнобильців, щоб “відмазатися” від цієї біди. Чернобильці, агов чи Ви були такі, як зараз, коли рятували країну у 1986?! Далі фоторепортаж з відділення інтенсивної терапії КНП ХОР ОБЛАСТНА ІНФЕКЦФЙНА ЛІКАРНЯ, де я консультую хворих майже кожен день. Я хочу Всіх попередити, якщо рост захворюваності на COVID буде тривати, а інші лікарні не відкриють, годі сподіватися на те, що всіх встигнуть врятувати, навіть, якщо лягуть з Вами поруч.

Бережіть себе, люди.

Vladimir Korsunov

Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

Реаніматолог : Досі не вірите і постите у фейсбуці , що C0VlDу не існує. Подивіться, що сьогоді сталося (Фото)