Вмовляння лікарів і влади не допомогли! Пoдuвiтьcя, що з самого рaнкy пoчaло вiдбyвaтиcь в Україні

Лише через 3 дні після повернення заробітчан, в Україну почалися масові зараження кор0навlрусом.

Всього за 3 дні зараза пробралася в кожну область України.

У порівнянні з вчорашнім ранком, на території України вірус пробрався в кожну область.

Про це свідчать дані Центру громадського здоров’я МОЗ України, опубліковані в суботу, 28 березня. 

Відзначимо, що ще вчора таких областей було сім: Хмельницька, Чернігівська, Сумська, Полтавська, Харківська, Кіровоградська, Миколаївська. Сьогодні вірус лютує в усіх областях

Лікарі публічно заявляють, що вірус пробрався через заробітчан. Всього за 5 днів в Україну прибуло понад 2 мільйонів заробітчан. Багато з них знали, що у них кор0навlрус.

У Тернопільській області перший випадок зараження кор0навlрусом Covid-19 був зафіксований у півторарічної дитини . Зараз він знаходиться в лікарні за згодою батьків. Всього в області понад 37 заражених.

Як повідомив глава Кременцкой ОДА Володимир Стефанський у себе в Facebook, дитина підхопила інфекцію від дядька, який повернувся із заробітків і плював на карантин.

«Шановні мешканці Кременеччини. На жаль, є перший випадок зараження кор0новlрусом COVID-19 в районі. У півторарічної дитини з села Лідихів виявили запалення легенів.

 Дитину почаївські лікарі, за погодженням з батьками, відправили на лікування до Тернополя. Сьогодні у дитини офіційно підтвердили коронавірус. Ймовірно, дитина була інфікована від дядька, який недавно повернувся з Польщі і не дотримав карантинних вимог про ізоляцію », – йдеться в повідомленні.

Лікарі благають людей сидіти вдома! Після повернення заробітчан, ситуація в Україні стала смэртэльно небезпечною.

Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

Вмовляння лікарів і влади не допомогли! Пoдuвiтьcя, що з самого рaнкy пoчaло вiдбyвaтиcь в Україні